Συνάντηση εργασίας Γρηγόρη Σταμούλη με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων αναφέρει: Είναι γνωστά τόσο το προσωπικό ενδιαφέρον όσο και η διαρκής προσπάθεια του δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας και την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών από τον Δήμο. Για τους σκοπούς αυτούς, ο Δήμαρχος συναντάται σε τακτική βάση, φυσικά και ψηφιακά, με άτομα και φορείς, η συνεργασία και συνδρομή των οποίων είναι απαραίτητη. Ο Υπουργός Εσωτερικών εν προκειμένω, μπορεί να συμβάλει στην υλοποίηση σειράς αιτημάτων του Δήμου.

Με συγκεκριμένα αιτήματα στο χαρτοφυλάκιό του, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον υπουργό κ. Μάκη Βορίδη την Παρασκευή 22/7. Η συνάντηση έγινε σε πνεύμα συνεργασίας και ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τα ανοιχτά θέματα και αιτήματα του Δήμου, που αφορούν στο Υπ. Εσωτερικών, ζητώντας τη βοήθεια και τη στήριξή του προκειμένου να προχωρήσουν με γρηγορότερους ρυθμούς.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος εστίασε στην έλλειψη πόρων (χρήματα, προσωπικό, υλικά) στο Δήμο Μεγαρέων, ένα Δήμο που είναι ολόκληρος ένα αρχαιολογικό μνημείο αλλά και ένας από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους της χώρας, οπότε έχει, δικαίως, αυξημένες ανάγκες και αξίζει μεγαλύτερης προσοχής. Στα ειδικότερα θέματα που συζητήθηκαν, περιλαμβάνονται το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” και η ανάγκη για Ναυαγοσώστες στις παραλίες του Δήμου.

Μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη Μάκη για εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα, που αφορούν στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, στους ναυαγοσώστες, στην πρόσληψη προσωπικού λόγω εκτάκτων αναγκών κ.λ.π.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button