Μπαζώματα και αποκλεισμό καταγγέλουν κάτοικοι της Αγ. Τριάδας Μεγάρων και Ήρεμου Κύματος

Κάτοικοι της Αγίας Τριάδας Μεγάρων και του Ήρεμου Κύματος προέβησαν σε καταγγελίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας στον τίτλο: «Μηδενική όχληση είχαν πει για το καλώδιο της ΑΔΜΗΕ».

Και στη συνέχεια επισημαίνουν: «Αντ’ αυτού έχουν αποκλειστεί για 2 εβδομάδες οι κάτοικοι Αγίας Τριάδας και Ήρεμου Κύματος και άρχισαν τα μπαζώματα χωρίς άδεια. Ο Δήμος το γνωρίζει;

Τα παιδιά των Συλλόγων του Βουρκαρίου με άμεσες ενέργειες σταμάτησαν το μπάζωμα που θα πλημμυρίσει Αρμύρες και Λάκκα με τις πρώτες βροχές! Οι περιοχές αυτές θα ενταχθούν τελικά στο πρόγραμμα των αντισταθμιστικών;».

Επίσης και στο ίδιο ύφος και η επόμενη ανάρτηση – καταγγελία:

«Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα.
– Ποιος εργολάβος και με τι άδεια μπάζωσε τις φυσικές λεκάνες απορροής των νερών στον υδροβιότοπο; Με μια βροχή θα πλημμυρίσουν τα σπίτια των ανθρώπων εκεί πέρα αλλά και το αεροδρόμιο.

– Γιατί η υποβάθμιση του ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ υδροβιότοπου; Έρχονται θεματικοί τουρίστες από όλον τον κόσμο για τα αποδημητικά πτηνά. Πρόσφατα σε μια δράση καθαρισμού είχαν έρθει μέχρι και από την Ισπανία.

– Γιατί δεν ήρθε η αστυνομία μετά από τηλεφωνική καταγγελία;

– Γιατί να μην έρθει ένα πανεπιστήμιο να κάνει έναν ορνιθολογικό σταθμό για να έρχονται φοιτητές και να γίνει επισκέψιμος ο χώρος;

Με την υγρασία δυστυχώς δεν γεμίζει το ποτήρι.

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΈΜΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ. ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button