Συναντήσεις Σταμάτη Πουλή με φορείς στα Μέγαρα παρουσία Γ. Σακελλαρίου

Βρέθηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεγάρων κατόπιν στον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Γεράνεια» και τέλος στα ΑμεΑ Μεγάρων

Δελτίο τύπου αφορά στις συναντήσεις του Α’ Επιλαχόντα Βουλευτή Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, Σταμάτη Πουλή στα Μέγαρα και συγκεκριμένα, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεγάρων, στον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Γεράνεια» και στον Σύλλογο ΑΜΕΑ. Αναλυτικά:

Σήμερα, κατά την επίσκεψή μου στα Μέγαρα, μαζί με τον Γιώργο Σακελλαρίου, Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μεγάρων – Νέας Περάμου και εκπρόσωπο της Δυτικής Αττικής στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, συναντηθήκαμε διαδοχικά με δύο σημαντικούς φορείς του πρωτογενούς τομέα στη Δυτική Αττική.

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεγάρων, που συμπληρώνει έναν αιώνα λειτουργίας, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Πρόεδρο, Αντώνη Παπαθανασίου και τα επιστημονικά στελέχη του Συνεταιρισμού, ενώ στον Αμπελουργικό Συνεταιρισμό Μεγάρων «Γεράνεια», που είναι ο πρώτος συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1910, συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο, Παναγιώτη Παπαπαύλου και τον Γενικό Διευθυντή, Παναγιώτη Μανωλόπουλο.

Συζητήσαμε για τις προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, που παραδοσιακά αποτελεί βασικό πυλώνα της τοπικής οικονομίας των Μεγάρων, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί εν μέσω των επάλληλων κρίσεων, καθώς και τις αναγκαίες παρεμβάσεις για τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου, που θα δώσει νέα πνοή ζωής στην περιοχή.

Ο στόχος είναι διττός: Ο εκσυγχρονισμός των παραγωγικών δυνατοτήτων και η αξιοποίηση των νέων αναπτυξιακών ευκαιριών που ανοίγονται για τον πρωτογενή τομέα. Η Δυτική Αττική, μπορεί και αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγχρονης αγροτικής οικονομίας.

Κατά την επίσκεψή μου στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων, μαζί με τον Γιώργο Σακελλαρίου, Πρόεδρο ΔΗΜΤΟ ΝΔ Μεγάρων – Νέας Περάμου και εκπρόσωπο της Δυτικής Αττικής στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, είχα τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά τους ανθρώπους που επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Η φροντίδα και η ενσωμάτωση των συνανθρώπων μας -ιδιαιτέρως των παιδιών- με ειδικές ανάγκες, αποτελεί βασικό στοιχείο προόδου μιας κοινωνίας. Η δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο ΑΜΕΑ στα Μέγαρα, δείχνει τον υψηλό βαθμό ευαισθητοποίησης και το υψηλό αίσθημα ευθύνης της τοπικής κοινωνίας.

Εκτός από πολλά συγχαρητήρια για το έργο του, ο Σύλλογος αξίζει και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα παιδιά και στις οικογένειές τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button