Συλλογή και διανομή βασικών αγαθών σε «αδυνατούντες» από την εθελοντική ομάδα «Κούρος»

Με δελτίο τύπου η εθελοντική ομάδα Μεγάρων «Κούρος», ενημερώνει για τη δράση – πρωτοβουλία της, κατά την οποία συνέλεξε με την αρωγή συμπολιτών και επιχειρήσεων και διένειμε βασικά αγαθά πρώτη ανάγκης σε όσους αδυνατούν οικονομικά αυτήν την περίοδο. Συγκεκριμένα:

Από τις 20 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020 – και για 18η συνεχή χρονιά – πραγματοποιήσαμε δράση συλλογής και διανομής βασικών αγαθών σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας για τον Covid 19.

Με τη συγκινητική υποστήριξη απλών ανθρώπων και με την αρχή της διατήρησης της ανωνυμίας διανείμαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες και μοναχικά άτομα που είχαν ανάγκη να λάβουν ένα συμβολικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό δώρο για τις γιορτές.

Στο πλευρό μας ήταν για μία ακόμα χρονιά και έξι καταστήματα στα Μέγαρα που δέχθηκαν να τοποθετηθούν καλάθια εναπόθεσης προϊόντων δίπλα στο ταμείο τους. Τα φετινά καλάθια είχαν εορταστική και ομοιόμορφη εμφάνιση. Τα καταστήματα των οποίων τους ιδιοκτήτες ευχαριστούμε είναι κατά αλφαβητική σειρά:

– Δερακοπιάν Σωτήρης
– Καλλιά Αικατερίνη
– Λέλης A. & Αλεξία Λέλη Ο.Ε.
– Μπεθάνης Κων. Βασίλειος
– Πανταζής Π. Αθανάσιος
– Στρατούρης Θωμάς

Μία πολύ σημαντική ποσότητα αγαθών προσέφερε το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ «ΦΥΛΑΚΤΟΣ-ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ». Η διεύθυνση του πρατηρίου αποταμιεύει κάθε Πέμπτη δύο ευρώ από το μέσα-έξω πλύσιμο των οχημάτων.

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στα γραφεία μας είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του πρατηρίου και ελπίζουμε η πράξη τους να βρει μιμητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Δυτικής Αττικής κ. Γεώργιο Κώτσηρα, το δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής συνδυασμού κ. Κλεάνθη Βαρελά και το δημοτικό σύμβουλο κ. Δημήτριο Δάλλα για τη στήριξή τους στη φιλανθρωπική δράση.

Επίσης ευχαριστούμε τις «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», τους επαγγελματίες της περιοχής που υποστηρίζουν πάντα το έργο μας και μας ανοίγουν με χαμόγελο τις πόρτες τους, τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για την προβολή της δράσης, και όλους όσοι προσέφεραν και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο ώστε τα αγαθά που έφτασαν στα νοικοκυριά να είναι πλήρη και πλούσια,

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου για την συμμετοχή και την οργάνωση.

Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Όσο υπάρχει ανθρωπιά υπάρχει και ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Με τιμή για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Νάστος Παναγιώτης

Ο Γ. Γραμματέας

Κατερινίτσας Αντώνιος

Παρόμοια άρθρα

Back to top button