Συγκροτήθηκε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Δ. Αττικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αττικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. που προέκυψε από τις εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαΐου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Στην πρώτη συνεδρίαση που έγινε παρουσία των μελών της Κ.Π.Ε. Σοφίας Αδάμ, Μηνά Αναστασάκη, Θανάση Σερέπα και Δημήτρη Παπαγιάνναρου, έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εκλεγμένων μελών εξελέγησαν οι κάτωθι:

Γραμματέας: Αγαθάγγελος Σερέπας
Αναπληρώτρια Γραμματέας: Μαρία Μιχάλαρου
Υπεύθυνος Οργανωτικού: Ανέστης Ψωμιάδης
Υπεύθυνος Μ.Μ.Ε. – Επικοινωνίας: Αντώνης Υψηλάντης

Μέλη: Μηνάς Ζέρβας, Σπύρος Θεοχαρίδης, Γεωργία Μουστακάκη, Σεμίνα Πινή, Ερασμία Στάθη, Στέφανος Φουρνάρης, Κυριάκος Χατζηλέρης.

Το «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» επιστρέφει δυναμικά και στη Δυτική Αττική.

Ευχαριστήρια δήλωσή του νέου Γραμματέα της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η εκλογή μου ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Θέλω γι’ αυτό να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και να δεσμευθώ, ότι από σήμερα θα επικεντρωθώ σε ένα και μόνο σκοπό:

Στο να υπηρετήσω και να συμβάλλω στη διάδοση των αρχών και αξιών του Κινήματός μας σε όλο τον Νομό και φυσικά στις θέσεις μας και το πρόγραμμά μας που θα βοηθήσει τη πατρίδα μας μετά από τις αποτυχημένες επιλογές των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Με «όπλα» την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά αλλά και την φρέσκια και σύγχρονη αντίληψη για τα πράγματα του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, θα εργασθούμε με όλα τα μέλη της Παράταξης στη Δυτική Αττική για την κοινωνία και τον άνθρωπο».

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button