Αυτοψία Γ. Αμυρά σε εργασίες δρόμων και δασικού οδικού δικτύου στην Κινέτα

«Έχουν ξεκινήσει από την περιοχή της Κινέτας οι επισκευές δρόμων του δασικού οδικού δικτύου του Δήμου», αναφέρει χαρακτηριστικά ανακοίνωση του δημάρχου Μεγαρέων, Γρηγόρη Σταμούλη.

Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουνίου ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, συμμετείχε στην αυτοψία, που έγινε στη δασική περιοχή των Γερανείων στην περιοχή της Κινέτας για τον έλεγχο των εργασιών διαπλάτυνσης, συντήρησης και επισκευής των δασικών δρόμων για την αποκατάσταση των ζημιών μετά την καταστροφική πυρκαγιά τον Ιούλιο του 2018 και τις πλημύρες που ακολούθησαν, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Παρόντες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. θανάσης Μπούρας, η δασάρχης κ. Σόνια Φράγκου και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

kineta aftopsia

Δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Δυτικής Αττικής, Θανάση Μπούρα, αναφέρει επίσης ότι παρέστη στην αυτοψία που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, στις εργασίες διαπλάτυνσης, συντήρησης και επισκευής δασικών δρόμων στην περιοχή της Κινέτας.

Ο Υφυπουργός βρέθηκε στην περιοχή, προκειμένου να επιτηρήσει τις εργασίες που γίνονται στο δασικό οδικό δίκτυο, για την αποκατάσταση των ζημιών μετά την καταστροφική πυρκαγιά τον Ιούλιο του 2018 και τις πλημμύρες που επακολούθησαν. Στην αυτοψία έδωσε το παρών και η δασάρχης, Σόνια Φράγκου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button