ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας: Ανώνυμα προφίλ προσπαθούν να δημιουργήσουν εσωτερικά προβλήματα στο χώρο μας

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Μεγάρων- Νέας Περάμου:

Αγαπητοί συμπολίτες,
το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να ασχολούνται διάφορα ανώνυμα sites ή προφίλ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών στον Δήμο Μεγαρέων, όπου χρησιμοποιώντας το λογότυπο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, προβαίνουν σε διάφορα σχόλια στα οποία εκφράζουν προσωπικές απόψεις και μόνο.

Τακτική καθ’ όλα παράνομη, – που επισύρει ποινικές διώξεις -, αφού το λογότυπο του κόμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από θεσμοθετημένα όργανα της Νέας Δημοκρατίας, όπως είναι οι Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν αυτή την τακτική, ανώνυμα προφίλ, προσπαθούν κάκιστα να δημιουργήσουν εσωτερικά προβλήματα στον χώρο μας, εμπλέκοντας την παράταξή μας.

Κάνουμε γνωστό λοιπόν, ότι στις 4 Ιουνίου 2019, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και στην «απρόσωπη» σελίδα «Ειδήσεις Μεγάρων» (εφόσον δεν υπάρχει ούτε το όνομα διαχειριστή, αλλά ούτε κάποια στοιχεία επικοινωνίας), γράφτηκε χαρακτηριστικά ότι «ο Δήμος Μεγαρέων χάθηκε μετά την διάσπαση που επέφερε στην Ν.Δ. άλλα και στα Μέγαρα ο πρώην δήμαρχος Μεγαρέων και ιατρός κ Ιωάννης Μαρινάκης».

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας, λέγοντας προς όλους, ότι η παράταξή μας και η Τοπική Οργάνωση, έκαναν ότι έπρεπε για να διασφαλίσουν την ενότητα του χώρου μας, λειτουργώντας πάντα με τις οδηγίες της κεντρικής διοίκησης, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα, με το νικηφόρο αποτέλεσμα τόσο των Ευρωεκλογών, όσο και των Περιφερειακών εκλογών.
Και αυτό δείχνει, ότι τα Μέγαρα και η Νέα Πέραμος, παραμένουν προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας!

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, όλες οι ενέργειες που έγιναν, ήταν γνωστές τόσο στον κ. Ιωάννη Μαρινάκη, όσο και στον κ. Κλεάνθη Βαρελά, με αποκορύφωμα την τελευταία συνάντηση που έγινε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος λίγες ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, με την συμμετοχή κορυφαίων κομματικών στελεχών αλλά και των δυο υποψηφίων δημάρχων.

Τότε που ελήφθη κοινή απόφαση για πολιτική συμπόρευση και στήριξη σε όποιον εξασφάλιζε την συμμετοχή του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Οπότε όλα όσα γράφτηκαν εναντίον του κ. Μαρινάκη, είναι ανυπόστατα και προέρχονται από την σφαίρα της φαντασίας κάποιων, οι οποίοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους ενδεχομένως να επιδιώκουν να πλήξουν πολιτικά την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Συνιστούμε σε όλους σύνεση και αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να εργαστούμε όλοι μαζί για τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα μας, την οποία μπορεί να φέρει μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button