Τώρα: Νέες Προσλήψεις στον Δήμο Μεγαρέων

Ο Συνδυασμός«Τώρα» σχετικά με τις έκτακτες προσλήψεις στον Δήμο Μεγαρέων.
Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις έκτακτες προσλήψεις για καθαρά προσωπικό και ψηφοθηρικό όφελος

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται με επίσημα έγγραφα ότι ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης εξακολουθεί να διαχειρίζεται τις έκτακτες προσλήψεις για καθαρά προσωπικό και ψηφοθηρικό όφελος εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, με τρόπο όχι δημοκρατικό και διαφανή.

Με την μέθοδο της «σαλαμοποίησης» κάθε εβδομάδα βγάζει στην Διαύγεια προκήρυξη για 10-11 άτομα (αφού έχει συνεννοηθεί μαζί τους), προκειμένου να κάνει τα προεκλογικά του παιχνίδια!

Την περασμένη εβδομάδα του «χαλάσαμε την δουλειά» αφού μετά την δημοσιοποίηση της προκήρυξης από τον συνδυασμό μας πολλοί συμπολίτες έτρεξαν να κάνουν αίτηση.

Σήμερα δημοσιεύουμε την νέα προκήρυξη (ΑΔΑ: 69ΝΗΩΚΠ-ΓΑΩ) και καλούμε όποιον συμπολίτη μας έχει ανάγκη από δουλειά να κάνει αίτηση στο Δήμο μέχρι την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.

Καταγγέλλουμε τον σημερινό Δήμαρχο για ακόμα μια φορά, ότι εκμεταλλεύεται τις προσωρινές προσλήψεις για προσωπικό και εκλογικό του όφελος, λειτουργώντας σε καθεστώς αδιαφάνειας εκμεταλλευόμενος την ανάγκη των συμπολιτών μας για εργασία, έστω και προσωρινή.

Προτρέποντας τους συμπολίτες μας να σπεύσουν στο Δήμο για να κάνουν αίτηση, διευκρινίζουμε ότι για μας όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη μια θέση εργασίας έχουν την αμέριστη συμπάθεια μας και δεν πρέπει να τους εκμεταλλεύεται για πολιτικούς λόγους κανείς!

Αφού κ. Δήμαρχε πρέπει να κατανοήσετε ότι η εργασία είναι δικαίωμα όλων!

Η Ομάδα Επικοινωνίας του συνδυασμού «Τώρα»

Προκήρυξη θέσεων εργασίας για τον δήμο Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button