Εκδήλωση ΣΕΠΚ & Βράβευση Γιώργου Μάνταλου

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία πολλών ξεχωριστών προσωπικοτήτων του Ελληνικού μπάσκετ. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο “Athens Avenue Hotel” και οι Έλληνες προπονητές που παρευρέθηκαν  είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να τιμήσουν ανθρώπους που προσέφεραν στο μπάσκετ αλλά και όσους σημείωσαν κάποια επιτυχία.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την μεγάλη προσφορά τους στο άθλημα τα μέλη του ΣΕΠΚ, Νίκος Τούλης, Άγγελος Κουλουριώτης, Μιχάλης Κανάκης, Γιάννης Παραγυιός, ο πρώην αθλητής Ανδρέας Παπαντωνίου και οι παράγοντες Γιάννης Αλεξόπουλος ως πρόεδρος της ΕΣΚΑ και Ανδρέας Μαζαράκης, ενώ η βραδιά περιελάμβανε και τη βράβευση των προπονητών που σημείωσαν επιτυχίες με τις ομάδες τους εντός του 2018. Ανάμεσα στους βραβευθέντες προπονητές και ο Γιώργος Μάνταλος, προπονητής της ΝΕΜ.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Το 2018, ο Σύνδεσμός μας συνέχισε να θέτει σε πρώτο πλάνο τη διοργάνωση Σεμιναρίων υψηλού επιπέδου. Διεθνών και Τοπικών. Γι’ αυτό το λόγο, για ακόμα μία χρονιά διεξήχθη το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης, το μεγάλο Διεθνές Σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα φέτος έγινε κι ένα τρίτο Διεθνές Σεμινάριο την περίοδο των Χριστουγέννων, το οποίο ήταν δωρεάν για τα μέλη του Συνδέσμου.Και τα Τοπικά Σεμινάρια, όμως, αποτέλεσαν μία από τις προτεραιότητες όλων μας, καθώς στόχος είναι η γνώση να φτάνει σε όσες περισσότερες πόλεις της Ελλάδας και σε όλους τους συναδέρφους μας. Πέρσι η αρχή έγινε από την Πάτρα τον Φεβρουάριο στο All Star Game και ακολούθησαν Κομοτηνή, Καρπενήσι, Σέρρες, Αγρίνιο, Καλαμάτα και Κοζάνη.
Μία από τις σημαντικότερες στιγμές του 2018, ήταν η διπλή αποστολή που κατάφερε να στείλει ο Σύνδεσμος στις ΗΠΑ. Μετά από χρόνια προσπαθειών με την πολύτιμη βοήθεια του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, καταφέραμε να στείλουμε με υποτροφίες στην Αμερική 4 προπονητές, οι οποίοι επέστρεψαν με τις βαλίτσες τους γεμάτες από γνώσεις και νέες ιδέες.
Σε αυτό το σημείο νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά την Περιφέρεια Αττικής για την στήριξη της αλλά και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς από την πρώτη στιγμή μοιράστηκε το όραμά μας, συντάχθηκε στο πλευρό μας και με την αποκλειστική δωρεά του, καταφέραμε να υλοποιήσουμε τις υποτροφίες, ενώ το ίδιο θα γίνει και τη φετινή χρονιά
Καταλήγοντας ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε:
«Εκτός του επιμορφωτικού μας έργου, ο Σύνδεσμος μέσα από συνεχής παρεμβάσεις στην αθλητική ηγεσία και στον υπό διαμόρφωση αθλητικό νόμο κατάφερε να προβλεφθεί η ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος του ΣΕΠΚ που αφορά την καθοδήγηση ομάδος οποιασδήποτε κατηγορίας από προπονητή που θα είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος!
Το έργο μας, όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς και φέτος θα συνεχίσουμε να στοχεύουμε ψηλά και να θέτουμε το επιμορφωτικό έργο του Συνδέσμου και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των προπονητών σε προτεραιότητα.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button