Συγχαρητήρια Γρηγόρη Σταμούλη στον κ. Ιωάννη Καλλιά νέο πρόεδρο της «HellasCert»

Συγχαρητήρια Γρηγόρη Σταμούλη στον κ. Ιωάννη Καλλιά νέο πρόεδρο της «HellasCert»

O συμπολίτης μας κ. Ιωάννης Καλλιάς πρόσφατα εκλέχτηκε Πρόεδρος της «Hellas Cert» της Ελληνικής Ένωσης των Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης.

Ο κ. Καλλιάς συγκαταλέγεται στα πιο έμπειρα στελέχη του κλάδου των Πιστοποιήσεων καθώς από το έτος 2001 που ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην «TÜV AUSTRIA HELLAS», έχει θητεύσει με εξαιρετική επιτυχία σε αρκετές και διαφορετικές θέσεις ευθύνης. Από το 2010 μέχρι σήμερα διατελεί CEO της ηγετικής εταιρείας Πιστοποίησης και Επιθεώρησης TÜV AUSTRIA HELLAS.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Είναι εξαιρετική τιμή για την πόλη μας αλλά και για το Δήμο Μεγαρέων, συμπολίτες να διακρίνονται και να ανελίσσονται σε επίλεκτες και επίζηλες επαγγελματικές θέσεις στην χώρα μας.
Η θέση του συμπολίτη μας Ιωάννη Καλλιά ως νέου Προέδρου της «Hellas Cert» σίγουρα είναι τιμητική για τον ίδιο αλλά και για το Δήμο μας.
Επιθυμώ εκ βάθους καρδίας να επαινέσω και να συγχαρώ τον φίλο Γιάννη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.»

Στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων του ο κ. Ιωάννης Καλλιάς υπογράμμισε “Η HELLASCERT προσεγγίζει τη φάση της ενηλικίωσής της και της περαιτέρω ωρίμανσής της. Έχοντας ήδη προσφέρει ιδιαίτερα σημαντικές υπηρεσίες στην εξέλιξη του νομοκανονιστικού πλαισίου της χώρας μας καθώς και στην καλλιέργεια της κουλτούρας που αφορά στον έλεγχο, στην ποιότητα, στην ασφάλεια και στην πιστοποίηση με στόχο τη συνεχή βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών που απολαμβάνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας, θα εργαστούμε με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους, πρώην προέδρους και πρώην και νυν μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων της HELLASCERT μέχρι σήμερα για την πολύ μεγάλη συνεισφορά τους. Η HELLASCERT έχει και συνέχεια και συνέπεια. Και έτσι θα εργαστούμε για να προσφέρουμε στη χώρα μας από το δικό μας μετερίζι.”

Η HELLASCERT ιδρύθηκε το 2004. Αποτελεί την Ελληνική Ένωση των Διαπιστευμένων Οργανισμών Επιθεώρησης και Πιστοποίησης που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας στον προαιρετικό και υποχρεωτικό τομέα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ISO 17020, ISO 17021, ISO 17024, ISO 17025 και ISO 17065.

therealstory-728×90

Related posts