Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στον Σύλλογο «Σκίρων» της Νέας Περάμου

Οι αθλητές ju jitsu του Συλλόγου «Σκίρων» της Νέας Περάμου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας τον Σεπτέμβρη με την Εθνική Ομάδα.

Στην τελική κατάταξη η Ελλάδα αναδείχτηκε 2η στο Balkan Open και 3η στο World Cup. O Σύλλογος στις δύο διοργανώσεις κατέκτησε τρία (3) μετάλλια με δύο αθλητές ενώ διακρίθηκαν κι άλλοι τρεις.

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια είναι: Κοκκώνης Άγγελος – Μαρίνος δύο (2) ασημένια και Μάτσικα Ελίνα, Χάλκινο. Αγωνίστηκαν επίσης και οι αθλητές: Κανέλλος Ιωάννης (5η θέση στην κατάταξη), Βασιλειάδου Φανή – Δέσποινα (5η θέση) και Βασιλειάδης Κωνσταντίνος (9η θέση).

Γι’ αυτές τις επιτυχίες του Συλλόγου ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι αθλητές του Συλλόγου «Σκίρων» της Νέας Περάμου, οι οποίοι συμμετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο για τα μετάλλια που έφεραν στην χώρα μας αλλά και για την συμμετοχή τους. Είναι μεγάλη η τιμή για τον Δήμο μας, που έχει τέτοια εκπροσώπηση. Ασφαλώς θερμά συγχαρητήρια ανήκουν στην Διοίκηση του Συλλόγου και στον αεικίνητο Πρόεδρο κ. Δημήτριο Κούγια αλλά και στην Προπονήτρια του Συλλόγου και της Εθνικής ομάδας Κατερίνα Μπαμπαλού. Εύχομαι από καρδιάς πολλές και μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου και στο μέλλον.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button