Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη για τη διοργάνωση του 3ου Βυζαντινού Αγώνα 50 χλμ

Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη για τη διοργάνωση του 3ου Βυζαντινού Αγώνα 50 χλμ

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, για την άψογη διοργάνωση του «3ου Βυζαντινού Αγώνα 50 χλμ».

Δείτε το δελτίο τύπου:

Ο Δήμος Μεγαρέων και τo Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Απόλλων Δυτ. Αττικής», τους «Αθηναίους δρομείς» και τους δρομείς Μεγάρων «Ο Όρσιππος», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), προς τιμήν του Βύζαντα, διοργάνωσαν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, για τρίτη φορά τον «Βυζαντινό Αγώνα 50 χιλιομέτρων» με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (πλατεία Λυτάρα) των Μεγάρων.

Συμμετείχαν στον αγώνα 257 αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά κι από άλλες χώρες όπως Ιταλία, Πολωνία, Γερμανία, Ιαπωνία και Βραζιλία.

Η όλη διοργάνωση διεξήχθη άψογα κι εντυπωσίασε τους πάντες και ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες αθλητές.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ήταν ένας εκπληκτικός αγώνας και μία άψογη διοργάνωση, που μας εντυπωσίασε όλους τόσο από την μεγάλη συμμετοχή των Ελλήνων και ξένων αθλητών αλλά και από τα αποτελέσματα.

Θέλω από καρδιάς να συγχαρώ την Οργανωτική επιτροπή, τους πρώτους νικητές και όλους τους δρομείς, που συμμετείχαν, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν έτσι ώστε όλα να πάνε καλά, ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τον εμπνευστή και πρωτεργάτη του αγώνα τον φίλο και συμπολίτη Δημήτρη Βόρδο.

Πιστεύω ότι του χρόνου οι συμμετοχές θα είναι πολύ περισσότερες αφού διεφάνη ότι ο αγώνας αυτός έχει καταξιωθεί, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι πόλος έλξης συμμετοχής για Έλληνες και ξένους δρομείς υπεραποστάσεων.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον «Ηρόδωρο», στον «Απόλλωνα Δυτικής Αττικής», στους «Αθηναίους δρομείς», στον «Όρσιππο» και στην «Ομοσπονδία Συλλόγων δρομέων Μεγάλων Αποστάσεων», που είχαν την ευθύνη της όλης διοργάνωσης κι ευχαριστίες σε όλους αυτούς, στους χορηγούς, στα τοπικά ΜΜΕ και στην Τροχαία για την ουσιαστική συμβολή της στην διεξαγωγή του αγώνα.»

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts