Συγχαρητήρια Δημάρχου Μεγαρέων στον κ. Περικλή Νικολάου

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη, στον συμπολίτη κ. Περικλή Νικολάου, που ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος κι εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της “ΓΑΙΑ ΟΣΕ”.

O συμπολίτης κ. Περικλής Νικολάου ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρεία “ΓΑΙΑ ΟΣΕ”.
Γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1965, παντρεμένος με την νομικό Κατερίνα Χαλόφτη, απόφοιτος της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (1988), κάτοχος Master of Engineering (1991) και PhD (1994) στη Μεταλλουργία και Επιστήμη Υλικών του Carnegie Mellon University (USA).

Επίσης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Πανεπιστήμιο Strathclyde της Σκωτίας (2003).
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1994 ως ερευνητής στο US Air Force Research Laboratory.
Από то 1999 κατείχε διάφορες θέσεις μηχανικού σε βιομηχανίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο σε τοπικές όσο και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις.
Τα τελευταία 10 περίπου χρόνια έχει συνεχίσει την καριέρα του κατέχοντας ανώτατες διοικητικές θέσεις όπως, Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία Lafarge Beton А.Е. και στην εταιρεία Mermeren Kombinat. Έχει συγγράψει ένα βιβλίο, περισσότερα από 60 επιστημονικά άρθρα και είναι μέλος επιστημονικών και κοινωνικών οργανισμών.

Για το γεγονός του ορισμού του ως Διευθύνων Σύμβουλος στην “ΓΑΙΑ ΟΣΕ” ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Ο Περικλής Νικολάου, κατέχει δικαίως ξεχωριστή κι επίζηλη θέση στην Κοινωνία των Μεγάρων.
Άριστος επιστήμων, που έχει διακριθεί κατέχοντας υψηλές θέσεις κι αξιώματα σε μεγάλες ξένες επιχειρήσεις, δημιουργώντας λαμπρή επαγγελματική καριέρα.
Άτομα όπως ο Περικλής περιποιούν ιδιαίτερη τιμή στην πόλη και στο Δήμο μας κι αισθάνομαι ως Δήμαρχος Μεγαρέων την υποχρέωση από καρδιάς να τον συγχαρώ και να τον επαινέσω και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του στην Διοίκηση της “ΓΑΙΑ ΟΣΕ”.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button