Στο φεστιβάλ Taekwondo Kim & Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» ο ΟΦΑΦΑ

Για ακόμα μια φορά ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων (Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων) συμμετείχε στο αγωνιστικό φεστιβάλ Taekwondo Kim & Liu «Ευ αγωνίζεσθαι» που διοργάνωσε η Ένωση Tekwondo Νοτίου Ελλάδος και τελούσε υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.), της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (WTE) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.).

Για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων αγωνίστηκαν η Ανδρονίκη Κουμνιώτη στην κατηγορία κορασίδων 2009 έως 35kg και ο Ιωάννης Οικονομόπουλος στην κατηγορία παίδων 2011 έως 27 kg.

Το 12ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ευ Αγωνίζεσθαι» Kim & Liu, διεξήχθη στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 13-15 Δεκεμβρίου και έλαβαν μέρος περίπου 1800 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 6 εως 11 ετών. Οι αυριανοί πρωταγωνιστές του Ελληνικού Taekwondo, έδωσαν δείγματα της αγωνιστικής τους αξίας, σε μια διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα παγκοσμίου κλάσεως διοργανώσεις.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές του που συμμετείχαν στο αγωνιστικό φεστιβάλ Kim & Liu και επέδειξαν αγωνιστική ετοιμότητα, πειθαρχεία και πάθος για τον αγώνα, επίσης συγχαίρει τον προπονητή και καθηγητή φυσικής αγωγής Κωνσταντίνο Χανό για την άρτια προετοιμασία των αθλητών και των αθλητριών του συλλόγου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button