Στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Horizon Cup ο Νηρέας Νέας Περάμου

Στο δεύτερο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής Horizon Cup, το οποίο διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει ο Νηρέας Νέας Περάμου με τις αθλήτριές του Μαρίζα Κοκκώνη, Νικολέτα Καριώρη και Νεκταρία Χατζηαντωνίου.

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για ένα τουρνουά παγκοσμίων προδιαγραφών το οποίο θα φιλοξενήσει τους κορυφαίους νέους και νέες του αθλήματος από τις χώρες τους και μαζί με αυτούς οι αθλήτριες του Νηρέα θα έχουν τη σπάνια ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα παγκοσμίων προδιαγραφών.

Στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου θα δώσουν το παρόν ανερχόμενοι αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες: Καναδάς, Παλαιστίνη, Ισραήλ, Βρετανία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Ελβετία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Βουλγαρία, Κύπρος, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα, εκπροσωπώντας περισσότερους από 40 ξένους συλλόγους της Ευρώπης, της Ασίας, αλλά και της Αμερικανικής ηπείρου.

Τα αγωνίσματα: Σύνθετο ομαδικό, σύνθετο ατομικό και οργάνων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια γεννημένα μεταξύ 2003 και 2007 και κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2005 και 2008.

Εκτός των ατομικών αγωνισμάτων, ο Νηρέας θα συμμετάσχει και στο ομαδικό στο οποίο υπάρχει προϋπόθεση συμμετοχής τουλάχιστον τριών ατόμων ανά σύλλογο.

Η αποστολή του Νηρέα θα αναχωρήσει οδικώς την Παρασκευή το πρωί και θα επιστρέψει τη Δευτέρα.
Συνοδοί θα είναι οι προπονήτριες Σοφία Τσεγκέλη και Μαρία Σίμου.
Αρχηγός αποστολής ο πρόεδρος του Νηρέα Δημήτρης Τσεγκέλης.
Την αποστολή θα συνοδεύουν και οι γονείς των αθλητριών.
Ο Νηρέας ελπίζει σε μια καλή εμφάνιση και εύχεται καλή επιτυχία στις αθλήτριές του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button