Στην κορυφή η Νέα Πέραμος μετά το 2-1 επί του Βύζα Μεγάρων

Η ομάδα της Νέας Περάμου κέρδισε τον μεγάλο αγώνα της σεζόν απέναντι στον Βύζα Μεγάρων. Η Νέα Πέραμος του Χάρη Κοπιτσή κατάφερε την ανατροπή αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0, αλλά στη συνέχεια κατέβαλε τον Βύζα και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα για φέτος.

Πρωταγωνιστής του αγώνα για τους Νεοπεραμιώτες ο Δουκάκης που με τα δύο του γκολ έφερε την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο αγώνας στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Περάμου διεξήχθη ομαλώς, με φίλους και υποστηρικτές και των δύο ομάδων.

Ο Βύζας παρουσιάστηκε αποφασιστικός στην αρχή του παιχνιδιού καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 12ο λεπτό, αφού από εκτέλεση κόρνερ του Σαχόλλι, ο Φυσαράκης με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 34ο λπετό με φάουλ του Δουκάκη.

Στο 38ο λεπτό ο Σαχόλλι ανατράπηκε στην περιοχή από τον Ζουμπλιό, με τον διαιτητή Αλιάγα να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Μια φάση για την οποία ο Βύζας εξέφρασε έντονες διαμαρτυρίες.

Η ανατροπή για τη Νέα Πέραμο ήρθε στο 51ο λεπτό όταν ο Δουκάκης εκτέλεσε κόρνερ και αφού ο Πορανίδης δεν κατάφερε να αποκρούσει, ο Λημνιάτης σε κενή εστία έγραψε το 2-1.

Ο Βύζας του Δημήτρη Καλύκα πίεσε σε όλη τη διάρκεια του μετέπειτα αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στην προσπάθειά του να πετύχει την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Καραγιάννης στο 78′ και ο Φυσαράκης στο 96′ δεν κατάφεραν να πετύχουν τέρμα. Έτσι το σκορ έμεινε στο 2-1 και η Νέα Πέραμος στέφθηκε νικήτρια του αγώνα.

Από τη Νέα Πέραμο διακρίθηκαν ο Στράτος Δουκάκης, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και οι Πατσιονίδης και Γεωργιάδης.

«Ο Βύζας είχε για μια ακόμη φορά σε μεγάλη μέρα τον Σαχόλλι, ενώ βοήθησαν πολύ επίσης οι Φλέγκας, Ατματζίδης και Χατζημελετιάδης. Πλήγμα για τον Βύζα η αναγκαστική αλλαγή του Παϊκόπουλου στο 44′.
Ο διαιτητής Αλιάγας προσπάθησε να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί χωρίς πολλά σφυρίγματα, όμως χαρίστηκε σε αρκετές περιπτώσεις στο πειθαρχικό κομμάτι. Επίσης ελέγχεται για τη φάση του 38′, όπου υπάρχει ξεκάθαρη ανατροπή του Σαχόλλι» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ΠΗΓΗ δημοσιογραφικής κάλυψης του αγώνα.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Κεχαγιάς, Λημνιάτης, Δράγασης, Γεωργιάδης, Πατσιονίδης, Λουκίδης(46′ Γκελάι), Τοπτίδης, Ζουμπλιός, Σεβαστής(80′ Μπάρδης), Δουκάκης, Καμπόλης(70′ Αναστασίου, 73′ λ.τρ. Νάκος).

ΒΥΖΑΣ: Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Μανωλιάς(83′ Παπαδάκης), Παϊκόπουλος(44′ λ.τρ. Δρυμούσης), Σαχόλλι, Φυσαράκης, Φλέγκας(83′ Στρατιδάκης), Κενδριστάκης, Χατζημελετιάδης, Ατματσίδης, Λύγδας(64′ Καραγιάννης).

φωτογραφία Θοδωρής Γεωρνταμιλής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button