Στη Βαρέα ο 1ος αγώνας του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Αλιείας από ακτή

Ο 1ος αγώνας του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Αλιείας από την ακτή και ο 1ος καθαρισμός της παραλίας Βαρέας Μεγάρων για το 2017 ολοκληρώθηκε με απολυτή επιτυχία από την Ακαδημία Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος σε συνεργασία και με την στήριξη του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρέας Μεγάρων «Ο Άγιος Νικόλαος»

 

unnamed (16)

 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε χώρο έκτασης περίπου 250 μέτρων μπροστά από το εργοστάσιο του Αμπελουργικού Συνεταιρισμού όπου 16 αθλητές δοκίμασαν την ικανότητα και την τύχη τους.

 

Στις απονομές των επάθλων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καράμπελας, η Πρόεδρος Γιάννα Ρήγα και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Φυλακτός.

 

unnamed (18)

 

Στον χαιρετισμό του ο κ. Σταμούλης συνεχάρη τους αθλητές και ευχαρίστησε την Ακαδημία για την επιλογή της Βαρέας ως χώρου διεξαγωγής ενός από τους αγώνες πρωταθλήματος.

 

Ο Δήμαρχος συνεχάρη για τον σύλλογό μας για την ανάληψη πρωτοβουλιών οι οποίες βελτιώνουν και αναδεικνύουν το πρόσωπο της παραλίας Βαρέας.

 

Μετά την λήξη του αγώνα όλοι οι συμμετέχοντες προέβησαν  σε καθολικό καθαρισμό της παραλίας σε συνεργασία με τον σύλλογο μας και με πολίτες που με τόση αγάπη αγκαλιάζουν της δράσης του συλλόγου μας.

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος κ. Νίκο Αλεφραγκή και  όλα τα μέλη της για την άριστη συνεργασία .

Παρόμοια άρθρα

Back to top button