Αίτημα του Δήμου για την εξυπηρέτηση κατόχων αγροτικών τιμολογίων στη ΔΕΗ Ελευσίνας

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των Μεγαρέων αγροτών κατόχων αγροτικών τιμολογίων οι οποίοι για να εξυπηρετηθούν από τις Υπηρεσίες της ΔΕΗ πρέπει να μεταβαίνουν στο Περιστέρι, να στήνονται ώρες στην ουρά στα διάφορα γκισέ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Για το λόγο αυτό ο εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Μεγαρέων για θέματα αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννης Δήμας έστειλε αίτημα στην ΔΕΗ με κοινοποίηση προς την Περιφέρεια Αττικής και στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, που ζητεί στο εξής οι Μεγαρίτες αγρότες να μπορούν να εξυπηρετούνται από την ΔΕΗ στο κατάστημα της Ελευσίνας.
Το κείμενο του σχετικού εγγράφου με αριθμ. Πρωτ: 16476/4.9.2018 έχει ως εξής:

«Ο Δήμος Μεγαρέων έλαβε γνώση από αγρότες της περιοχής μας για τη μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται προκειμένου να υποβάλουν στην υπηρεσία σας τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη χρήση του αγροτικού τιμολογίου, καθόσον αναγκάζονται να περιμένουν στην ουρά από τις πρώτες πρωινές ώρες, στο μοναδικό κατάστημα ΔΕΗ που μπορεί να τους εξυπηρετήσει το οποίο λειτουργεί στο Περιστέρι.
Για την αντιμετώπιση αυτής της δυσάρεστης κατάστασης η οποία προκαλεί απώλεια χρόνου και εισοδήματος στους αγρότες-κατόχους αγροτικών τιμολογίων, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε άμεσα για τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε τα σχετικά αιτήματα για τη χρήση του αγροτικού τιμολογίου, μεταξύ άλλων, να εξυπηρετούνται πλήρως από το κατάστημα ΔΕΗ που λειτουργεί στην Ελευσίνα. Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε συνεργασία.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button