Στ. Πουλής: «Μήνυμα νίκης από τη μεγάλη συγκέντρωση με πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας»

«Μήνυμα νίκης από τη μεγάλη συγκέντρωση με πλήθος κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας του Σταμάτη Πουλή, όπου πάνω από χίλια άτομα έδωσαν το «παρών» της νίκης των εθνικών εκλογών για τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» τιτλοφορείται το δελτίο τύπου του Α’ επιλαχόντα βουλευτή Δυτικής Αττικής της Ν.Δ, Σταμάτη Πουλή και ακολούθως αναφέρει:

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα μία τεράστια συγκέντρωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α΄ επιλαχόντα Βουλευτή Δυτικής Αττικής Ν.Δ, Σταμάτη Πουλή.

Το «παρών» έδωσαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Ελευσίνας κ. Αργύρης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς , ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Χρήστος Στάθης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι πρώην Δήμαρχοι Μεγαρέων κ. Γιάννης Μαρινάκης και Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Γεώργιος Δρίκος, ενώ μήνυμα απέστειλε, λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νίκος Μελετίου. Το παρών έδωσαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παναγιώτης Λεμπέσης, η Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ. Δυτ. Αττικής κα Κούλα Παραδείση, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δυτ. Αττικής κ. Γεώργιος Μουζάκας με τα Προεδρεία των Τοπικών Οργανώσεων, ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Δυτ. Αττικής κ. Γιάννης Σωτηρίου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Μεγάρων κ. Γιώργος Σακελλαρίου, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Μελέτης Ζαφείρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Ελευσίνας κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καμπόλης, δεκάδες Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων από όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής.
Ξεχωριστό ήταν το «παρών» που έδωσε ο Πρόεδρος της ONEX Shipyards κ. Πάνος Ξενοκώστας.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιώργος Παπαμανώλης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΣΥΠ-ΕΛΟΤ Γεωργία Ρεμπούτσικα, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνας κ. Νίκος Παπανικολάου και πλήθος Εργαζόμενων των Ναυπηγείων, ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στις Αστικές Συγκοινωνίες κ. Φώτης Νικολακόπουλος και πλήθος εργαζομένων, ο Εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ ΗΛΠΑΠ κ. Στέλιος Ινεπέκογλου με πλήθος εργαζομένων και Εκπρόσωποι των Οργανώσεων των Λαϊκών Αγορών.

Στην ομιλία του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε τόσο στα μεγάλα έργα που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη υλοποιεί στην περιοχή της Δυτικής Αττικής όσο και προσωπικά στον Σταμάτη Πουλή ο οποίος ως Α΄ Επιλαχών Βουλευτής Ν.Δ της Δυτικής Αττικής βρισκόταν στο πλάι του για όλα τα μεγάλα ζητήματα της περιοχής.

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, η Φοιτητούπολη στη Φυλή, τα μεγάλα επιχειρηματικά Πάρκα σε Ασπρόπυργο και Φυλή, οι χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για έργα υποδομών στη Μάνδρα αποτελούν τις πράξεις αυτής της Κυβέρνησης για τη Δυτική Αττική. Παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήρε το σθένος του Σταμάτη Πουλή με το οποίο αντιμετώπισε τη στοχοποίηση και τις ανήθικες επιθέσεις του Παύλου Πολάκη, αναφέροντας ότι ο Σταμάτης Πουλής πολέμησε σαν παλληκάρι και βγήκε νικητής και δικαιωμένος από τα ψέματα και τις συκοφαντίες του.

Ο Σταμάτης Πουλής από την πλευρά του τόνισε την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη στο τιμόνι του Υπουργείου Ανάπτυξης. Αναφέρθηκε στις “πρωτιές” στον τομέα της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων που έχει πετύχει ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς και στα μεγάλα και εμβληματικά έργα για τα οποία ο ίδιος δούλεψε για την περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις προτεραιότητες που ο ίδιος έχει θέσει για την Δυτική Αττική που περιλαμβάνονται στο τρίπτυχο: ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

Ειδικότερα για τον Δήμο των Μεγάρων τόνισε ότι η προτεραίοτητα της επόμενης ημέρα είναι η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, με την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού και των παραγωγικών δραστηριοτήτων, η ανάπλαση και ανάδειξη όλου του παραλιακού μετώπου από τη Νέα Πέραμο και την Πάχη έως την Βαρέα και την Κινέτα και η υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομών για τις πόλεις των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην πρωτοβουλία που θα αναλάβει από την επόμενη ημέρα των εκλογών για την αποκατάσταση της αδικίας, αναφορικά με τους συντελεστές δόμησης για το παλαιό σχέδιο πόλης που προβλέφθηκαν στο Νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο και οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα την απομείωση της αξίας της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών.

Το μήνυμα ήταν ένα: Αυτοδύναμη Ελλάδα, Αυτοδύναμη Ν.Δ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον Πρωθυπουργό της συνέπειας και των δεσμεύσεων. Τον Πρωθυπουργό των Έργων και της Προόδου.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας!

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την Δυτική Αττική που μας αξίζει!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button