Συνέντευξη του Δημάρχου Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη σε γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2015 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης στο Δημαρχείο της πόλης μας, παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κρατικό Γερμανικό Τηλεοπτικό Κανάλι ARD, το οποίο κάνει ρεπορτάζ για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

 

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος οδήγησε τους ξένους δημοσιογράφους στα αξιοθέατα των Μεγάρων ακολουθώντας τη διαδρομή από το Δημαρχείο στην Πλατεία Ηρώων, στο Μουσείο, στην Κρήνη του Θεαγένους, στο λόφο του Αγίου Δημητρίου, στην Πλατεία του Αη Γιάννη του Χορευταρά, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, στο Υδρομαστευτικό έργο που έχει ανακαλυφθεί στο Οικόπεδο Φρυγανά, στην Πάχη, στο Παλιόκαστρο και στην παραλία της Βαρέας.

 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε  στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι, στην ανάγκη εφαρμογής προγραμμάτων ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση της Κρίσης, στην πλούσια ιστορία του τόπου μας, στη λαογραφία μας και στις ομορφιές των Μεγάρων και της Νέας Περάμου που προσφέρονται για τουριστικές επισκέψεις.

 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε διάφορες παραγωγικές επιχειρήσεις  που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεγαρέων και αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της Αργίας των Τραπεζών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button