Συνεχίζουν να αναβαθμίζονται οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας

Συνεχίζοντας αδιάκοπα τις βελτιώσεις και τις αναβαθμίσεις των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας  δημιουργήθηκαν νέες παιδαγωγικές γωνιές με την αγορά νέων εκπαιδευτικών παιχνιδιών για τους μικρούς μας μαθητές. Τοποθετήθηκαν νέα κλιματιστικά στις αίθουσες διδασκαλίας και αντικαταστάθηκαν τα παλιά που υπολειτουργούσαν. Εγκαταστάθηκαν νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και παραχωρήθηκαν γραφεία και καθίσματα με ενέργειες του κου Κώστα Μπρούτα μέλος της Δημοτική κοινότητας Ν. Περάμου. Επίσης στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του κάθε παιδικού σταθμού προστέθηκαν 2 ώρες Φυσικής Αγωγής για δεύτερη χρονιά με σκοπό την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων.

 

Τέλος τις προσεχείς ημέρες με ειδικό δάπεδο ασφαλείας θα καλυφθούν οι προαύλιοι χώροι των παιδικών σταθμών χάρη στην ευγενική χορηγία του εφοπλιστή κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, που ανταποκρίθηκε θετικά στο σχετικό αίτημα της Προέδρου του «ΗΡΟΔΩΡΟΥ» κας Γιάννας Ρήγα.

 

Εκείνο όμως που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πέραν της υλικοτεχνικής υποδομής, η καλή οργάνωση και η λειτουργία στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό των παιδικών σταθμών που μέσα σε πνεύμα συνεργασίας, εργάζονται και λειτουργούν μακριά από τα «γνωστά» δημοσιοϋπαλληλικά πρότυπα.

 

Και βέβαια όλοι μας γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε ότι η παιδαγωγική ατμόσφαιρα του Παιδικού Σταθμού δρα αθόρυβα και ασταμάτητα στο παιδί συντελώντας στην πολύπλευρη ανάπτυξή του.

ekpaideytiko-yliko-n-peramou a-pedikos-pechnidia

Παρόμοια άρθρα

Back to top button