Συγχαρητήρια της Δημοτικής αρχής στους μαθητές της Χορωδίας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων

Σπουδαία διάκριση για τη Χορωδία των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων, που συμμετείχε  στην 7η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας στην Καρδίτσα από 5 έως 14 Μαρτίου 2015 και επελέγη να εκπροσωπήσει  την Ελλάδα σε φεστιβάλ που θα γίνει στην Ιταλία, αφού κατετάγη στην πρώτη τριάδα κατά τη σχετική αξιολόγηση.

 

Πρόκειται ασφαλώς για μία πολλή  μεγάλη επιτυχία και για ένα γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι τα παιδιά εκτός από το να μαθαίνουν μελετώντας τα σχολικά βιβλία μπορούν να κάνουν κι άλλα πράγματα και να γεμίζουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά και παραγωγικά.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης εκ μέρους της Δημοτικής αρχής συγχαίρει όλα τα παιδιά της Χορωδίας, τη δασκάλα τους Κυρία Κατερίνα Αβραμίδου – Προίσκου και τον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων κ. Χρήστο Ξηντάρα, τονίζοντας ότι παρόμοιες διακρίσεις τιμούν τα ΜΈΓΑΡΑ και βεβαίως οι γονείς των μαθητών, που είναι μέλη της Σχολικής Χορωδίας είναι άξιοι κάθε  επαίνου και πρέπει να είναι υπερήφανοι για τα παιδιά τους και να τα καμαρώνουν.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button