Εντυπωσιακή η φιλανθρωπική εκδήλωση ενίσχυσης των ΑΜΕΑ Μεγάρων

Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων για να παρακολουθήσουν μια εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση και να ενισχύσουν οικονομικά τις δραστηριότητές του συλλόγου ΑΜΕΑ Μεγάρων.

Ήταν μια θεαματική φιλανθρωπική εκδήλωση που εμπνεύσθηκε ο Μιλτιάδης Κατρακούλης ο οποίος ταυτόχρονα υπήρξε ο σκηνοθέτης αλλά και η ψυχή της διοργάνωσης, ενώ παρουσιαστής ήταν ο Γιάννης Χατζόπουλος, γνωστός από το τηλεοπτικό show, Your Face Looks Familiar.

Συντελεστές του θεάματος ήταν οι σχολές Ολυμπίας Μπεναρδή, Αγγελικής Μουρτζούκου-Δημήτρη Κεφσερίδη, Πάολα Dance, Όμιλος Λαϊκής Παράδοσης Αλκάθους και Καρία, η σχολή Bollywood Dance Athens Team, οι χορογράφοι Κέλλυ Δρίτσα και Μαίρη Ντέκα καθώς και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Καπουράνη το οποίο είχε και την γενική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Η όλη εκδήλωση ήταν επίσης υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαρέων ο οποίος παραχώρησε το κλειστό γυμναστήριο και πρόσφερε πολλές άλλες διευκολύνσεις.
Αξίζει να παραθέσουμε την ανακοίνωση του δημάρχου ότι στο εξής τα έξοδα κίνησης και συντήρησης του μικρού λεωφορείου του συλλόγου θα καλύπτεται από τον Δήμο Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button