Η κόντρα συνεχίζεται: Οι δηλώσεις Μαρινάκη στην “”πίτα”” του Γυμναστικού Συλλόγου

Η κόντρα συνεχίζεται: Οι δηλώσεις Μαρινάκη στην “”πίτα”” του Γυμναστικού Συλλόγου

Airis – Ανακαίνιση 728×270, 728×90

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγάρων εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, δίνοντας τις δηλώσεις του κου Μαρινάκη στην κοπή της πίτας πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.

Ακολουθούν οι δηλώσεις:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ κου ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΒΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ  ΣΤΙΣ 6/2/2011

Κυρία Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του συλλόγου, εκλεκτές προσκεκλημένες ειλικρινά σας μιλάω έχω μείνει έκθαμβος από αυτό που βλέπω απόψε εδώ!

Επειδή θέλω να μιλήσω μέσα από την καρδιά μου, πραγματικά έλεγα πριν ότι αν έχουμε τέτοιους πυρήνες στην πόλη δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η ζωή πραγματικά της πόλης κρύβεται πίσω από τέτοιους πυρήνες σαν τον δικό σας και εγώ τουλάχιστον έχω να πω ότι υποκλίνομαι σε αυτήν την προσπάθεια και τον αγώνα που κάνετε γιατί όλα αυτά που άκουσα αφορούν προσφορά στην κοινωνία, είναι αυτό το οποίο θέλουμε και εμείς να φέρουμε σαν νέο ήθος μες την κοινωνία μας και εσείς το έχετε ήδη κάνει και σας αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια!

Είπα ακριβώς ότι δεν μιλάμε μόνο για έναν Αθλητικό Σύλλογο, διότι αυτά τα οποία κάνετε έχουν να κάνουν με όλες τις πτυχές της ζωής  που αλλάζουν πραγματικά την ζωή μας.

Εμείς λοιπόν ως Δήμος δεν έχουμε παρά να σταθούμε δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια.

Δηλώνω  απερίφραστα ότι εγώ προσωπικά θα είμαι ο Πομπός και ο Αρωγός σε όποια προσπάθεια έχετε εσείς να κάνετε ,ότι θα είναι ειδικά στα πλαίσια των εκδηλώσεών σας ο Δήμος ,θα είναι οι εκδηλώσεις σας υπό την Αιγίδα του Δήμου και όλες οι δραστηριότητές σας προσαρμόζονται και προγραμματίζονται ανάλογα με τις δικές σας ,ακριβώς με το δικό σας προγραμματισμό. Δηλαδή όλες οι εκδηλώσεις που θέλετε να γίνουν στους χώρους της  Άθλησης θα γίνονται με τον δικό σας προγραμματισμό καθώς επίσης και μέσα από την ανακαίνιση που κάνουμε και ξεκινήσαμε ήδη στους χώρους του Σταδίου κάτω από την εξέδρα για να δώσουμε πραγματικά νέους χώρους  σε όλους τους συλλόγους ,από τώρα εγώ δηλώνω ότι εφόσον το επιθυμείτε θα υπάρχει χώρος ιδιαίτερος για εσάς !

Θέλω πραγματικά να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην προσπάθεια αυτή που  ξεκίνησε  από το 2006 και θέλω αυτό το πράγμα να γίνει γνωστό και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.

Ελπίζω αυτή η προσπάθεια και αυτή η διαφορά που δίνεται μέσα στη ζωή μας να συνεχίσει και εμείς θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να γίνεται υπό τις καλύτερες συνθήκες που επιθυμείτε εσείς.

Σας εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να έχετε υγεία, να έχετε  προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πάντα η ζωή σας να διακρίνετε από το χαμόγελο που βλέπω σε όλες σας αυτή την στιγμή και που με ευχαριστεί πάρα πολύ και να ξέρετε ότι ο Δήμαρχος αγαπάει πολύ αυτήν την προσπάθεια και είναι δίπλα σας !

Θα κόψω ένα κομμάτι στην μακροζωία του συλλόγου και στις επιτυχίες του και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μέσα από την καρδιά μου.

΄΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ΄΄ ΤΟΝ κο ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΤΟΝ ΑΡΩΓΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ-ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ 200 ΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ !

 

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το ερασιτεχνικό βίντεο από τον Γ.Σ.

Μπούκης – Οπτικά

Related posts