Σε απολογία η διοίκηση του Βύζαντα για τη διακοπή με Παναχαϊκή

Σε απολογία η διοίκηση του Βύζαντα για τη διακοπή με Παναχαϊκή

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Σε απολογία κλήθηκε η διοίκηση του Βύζαντα από τον αθλητικό δικαστή αυτή την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι, εξαιτίας της διακοπής της χθεσινής αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, λόγω προβλήματος με τους προβολείς του δημοτικού σταδίου Μεγάρων. Οι διοικούντες καλούνται να αποδείξουν ότι δεν είχε υπαιτιότητα η ομάδα για τη διακοπή κι εάν αυτό αποδειχθεί, θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση του Βύζαντα με την Παναχαϊκή διακόπηκε στο 73ο λεπτό, όταν έσβησαν οι προβολείςκι ενώ το σκορ ήταν 4-2 υπέρ της Παναχαϊκής. Στο τιμόνι των κιτρινόμαυρων βρισκόταν ο Σωτήρης Μαυρονάσιος, εξαιτίας εκκρεμούς δήλωσης του προπονητή, Γιάννη Τοπαλίδη, ενώ ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω φορολογικών εκκρεμοτήτων.

stadio1

Τα γκολ για την Αχαϊκή ομάδα πέτυχαν οι Μπόζιτς (2), Μαραγκουδάκης και Κοντογουλίδης, ενώ τα δυο τέρματα του Βύζαντα σημείωσε ο Αρναρέλλης. Έντονη δυσαρέσκεια για τον τερματοφύλακα των κιτρινόμαυρων που φαίνεται να έχει μεγάλη ευθύνη στα τ’ερματα που δέχτηκε.

stadio2

stadio3

stadio4

stadio5

stadio6

stadio7

stadio8

stadio9

stadio10

stadio11

stadio12

stadio13

stadio14

stadio15

stadio16

stadio17

stadio18

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Αραπέτσικας

Related posts