Σ. Πουλής: «Η ΟΝΝΕΔ στην πρώτη γραμμή της μάχης για αυτοδύναμη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Δελτίο τύπου με τον χαιρετισμό του Α’ επιλαχόντα βουλευτή Δυτικής Αττικής, Σταμάτη Πουλή, στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο, έχει ως εξής:

«H συγκεκριμένη εκδήλωση και η συμμετοχή πλήθους κόσμου σε αυτή επιβεβαιώνει ότι η παράταξή μας έχει μνήμη και σεβασμό. Όσο τιμάμε το παρελθόν τόσο δημιουργούμε στέρεες ρίζες για το μέλλον.
Τα χρόνια που υπηρετήσαμε και εμείς στην ΟΝΝΕΔ αποτελούν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας γεμάτα με δυνατές αναμνήσεις. Παράλληλα όμως όλοι εμείς οι “παλιοί Oννεδίτες” έχουμε ένα μεγάλο χρέος προς τη νέα γενιά: Να συνεχίσει η ΟΝΝΕΔ να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι και πάλι αυτοδύναμος Πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία και πάλι Κυβέρνηση. Γιατί αυτό χρειάζετα η χώρα μας γιατί αυτό έχει ανάγκη η Πατρίδα μας.

Παράλληλα, οφείλουμε όλοι μας να υποστηρίζουμε και να αξιοποιούμε τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ώστε να μπορούν να εκπροσωπούν τις ιδέες και τις αξίες της παράταξής μας σε όλα τα κοινωνικά, επαγγελματικά και πολιτικά φόρα.

Όπως είπε η Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, θέλουμε μία ΟΝΝΕΔ να μεγαλουργεί ώστε να μπορεί να είναι η αυριανή κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ.

Στη Δυτική Αττική το αύριο θα είναι εξαιρετικά αισιόδοξο για τη Νεολαία μας. Και αυτό γίνεται με τη δημιουργία εμβληματικών έργων που έχουμε σχεδιάσει και πραγματοποιούμε. Η δημιουργία φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που εγκρίθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο από την Κυβέρνηση και από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, μία κοιτίδα κοινωνικής, οικονομικής και πνευματικής ανάπτυξης στην περιοχή μας.

Ένα έργο για το οποίο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής σχεδίασα και εργάσθηκα ώστε να λάβει σάρκα και οστά. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό.

Με τέτοια έργα θα συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας, στην ανάπτυξη της Δυτικής Αττικής. Γιατί στην πολιτική οι ευχές μας πρέπει να συνοδεύονται από πράξεις.

Καλή και δημιουργική χρονιά για όλους μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button