Πρωτοβουλία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, βάσεις για διαδημοτική συνεργασία

Σε σχεδιασμό και προώθηση προγράμματος διαδημοτικής συνεργασίας σε θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού και αθλητισμού έχει προχωρήσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Κεφαλόπουλος.

 

Με πρωτοβουλία του, επικοινώνησε με τους ομολόγους του των γειτονικών δήμων Ελευσίνας κ. Βασίλη Αγριμάκη, Ασπροπύργου κ. Γεώργιο Τσόκα και ΜάνδραςΕιδυλλίας κ. Παναγιώτη Τσάμο προκειμένου να υπάρξει διαδημοτική συνεργασία σε ζητήματα τα οποία αφορούν στο περιβάλλον, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

 

Υπήρξε κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των 4 μερών με προοπτική να περιγραφούν και να δρομολογηθούν όλες οι κοινές θεματικές δράσεις σε συνεργασία με τους επικεφαλής αντιδημάρχους και προέδρους νομικών προσώπων.

 

Ο κ. Κεφαλόπουλος θεωρεί ότι η συνεργασία εκτός από το ότι θα είναι χρήσιμη αναμένεται να αποβεί και αναγκαία ιδιαίτερα σε ζητήματα περιβάλλοντος αφού πάντοτε οι συντονισμένες δράσεις, επικλήσεις και διαμαρτυρίες για προκλήσεις ρύπανσης, θεομηνίες κλπ δεν σταματούν στα διοικητικά όρια ενός Δήμου αλλά αποτελούν ζητήματα τα οποία αφορούν στην ευρύτερη περιοχή.

 

Η πρωτοβουλία του Προέδρου είναι άμεσα εφαρμόσιμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να υπάρξουν αποτελέσματα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button