Προσπάθειες τουριστικής ανάπτυξης Μεγάρων από τον Εμπορικό Σύλλογο

Μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Μεγαρέων και του Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων σε συνεργασία όλων των φορέων της πόλης ξεκινά μια νέα αναζήτηση και καταγραφή ιδεών για την τουριστική αναβάθμιση της Μεγαρίδος. Καλείστε να καταθέσετε τις προτάσεις σας για την τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, ώρα 19:00 στην Αίθουσα Ιφινόη του συγκροτήματος Le Mirage (παραλία Βαρέας Μεγάρων).

Εκτός από τον εποχιακό καλοκαιρινό – παραθεριστικό τουρισμό, υπάρχει ο μαθητικός τουρισμός, ο θρησκευτικός τουρισμός, ο λαογραφικός τουρισμός, ο πολιτιστικός και αρχαιολογικός τουρισμός, ο αθλητικός και ορειβατικός τουρισμός, ο εκθεσιακός και συνεδριακός τουρισμός που σε όλες αυτές τις κατηγορίες μπορεί η περιοχή μας να προσελκύσει πολλές νέες δραστηριότητες και να παρέχει καλές υπηρεσίες.

Η προσπάθεια αυτή χρειάζεται τη συμμετοχή όλων των πολιτών των πόλεων μας!

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

19:00: Εγγραφή μελών
19:15: Έναρξη εργασιών – Κατάθεση προτάσεων φορέων
20:15: Καταγραφή και αξιολόγηση
20:30: Αποτελέσματα

Κατά το πέρας της συγκέντρωσης θα οριστεί νέα συνάντηση για τη δημιουργία ετήσιου οργανογράμματος τουριστικών δραστηριοτήτων.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο του συλλόγου: 22960 24480 ή στο e-mail: [email protected] μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου και να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected] ή με fax στο: 22960 24480 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και οι προτάσεις σας θα δώσουν υπεραξία στην περιοχή μας!

Η οργανωτική επιτροπή:
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού
Εμπορικός Σύλλογος Μεγάρων (Γραμματέας Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων)
Σύλλογος Καταστηματαρχών Μεγάρων
Σύλλογος Επιστημόνων Μεγάρων
Σύλλογος Μηχανικών & Τεχνολόγων Μεγάρων
Εθελοντική Ομάδα «Κούρος»

Γραμματειακή υποστήριξη: Μπομπόλα Αλεξάνδρα

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button