Πρόσκληση συμμετοχής από το Δήμο Μεγαρέων για την 3η Μεγάρων Γη

«Έχουμε την τιμή να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο δήμος Μεγαρέων, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ) και με την συνεργασία των τοπικών φορέων συνεχίζουν για συνεχή χρονιά την διοργάνωση έκθεσης προβολής τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών τεχνημάτων με τίτλο «Μεγάρων Γη» στον ίδιο χώρο με τις 2 προηγούμενες και κατά την περίοδο 2-4/9/2011.

Πρόκειται για μια εκδήλωση η οποία έχει τοπικό αναπτυξιακό χαρακτήρα και επιδιώκει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι τοπικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν βήμα σε μεγαλύτερη αγορά.

 

Ο δήμος μας διοργάνωσε με αυξανόμενη συμμετοχή, τόσο από πλευράς εκθετών όσο και από πλευράς επισκεπτών, τις 2 πρώτες εκθέσεις οι οποίες εκτός από την προβολή των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών υπήρξαν χώρος διεξαγωγής σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων και έτυχαν ευρύτατης δημοσιότητας τόσο από τα τοπικά όσο και από τα υπερ-τοπικά και εθνικά μέσα μαζικής επικοινωνίας.

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία των 2 προηγουμένων διοργανώσεων ο αριθμός των εκθετών διπλασιάσθηκε στην « Μεγάρων Γη» ενώ ο αριθμός των επισκεπτών από τα Μέγαρα αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια του νομού Αττικής υπερδιπλασιάσθηκε.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις θα υπάρξουν ταυτόχρονες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην προσπάθεια να αναδειχθούν τα τοπικά προϊόντα και η πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Η παρούσα επικοινωνία μας σκοπό έχει να σας προσκαλέσει να συμμετέχετε με περίπτερο στην « Μεγάρων Γη» με την ελπίδα ότι αφενός θα στηρίξετε την τοπική προσπάθεια του δήμου αλλά και θα δώσετε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να απολαύσει τα οφέλη μιας περιφερειακής έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στα γραφεία της ΔΗ.ΚΕ.ΔΗ.ΜΕ. (Κυριακούλειο Α όροφος)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22960-82747, 6980967812,6973353767».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button