Προεκλογική Ομιλία Θανάση Μπούρα στα Μέγαρα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας πραγματοποίησε την προεκλογική ομιλία του στα Μέγαρα, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019.

Κατάμεστη η κεντρική πλατεία Μεγάρων όπου πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους το Θανάση Μπούρα και έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βουλευτή τους. Ο ίδιος τους ευχαρίστησε όλους θερμά και δήλωσε ότι η στήριξή τους τον γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη ώστε να συνεχίσει τον αγώνα του για την Δυτική Αττική.

Μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα. Τόνισε μάλιστα ότι τα προβλήματα που θα μας παραδώσει η απερχόμενη Κυβέρνηση θα είναι τόσα που δεν θα υπάρχει καθόλου περιθώριο και χρόνος προσαρμογής. Γι’ αυτό χρειάζονται άνθρωποι με εμπειρία, γνώσεις, ήθος, όραμα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Μίλησε επίσης για την αναγκαιότητα μιας ισχυρής ανάπτυξης. Για τη μείωση της φορολογίας και την προσέλκυση επενδύσεων που θα οδηγήσει σε νέες θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές. Για την ανάγκη στήριξης του πρωτογενούς τομέα που αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιοχή. Μίλησε επίσης για την ανάγκη βελτίωσης των εγκαταστάσεων στα επιχειρηματικά, βιοτεχνικά και βιομηχανικά πάρκα ώστε οι επιχειρήσεις να γίνουν ανταγωνιστικές. Καθώς και για την ανάγκη υποδομών που θα προωθήσουν τον πλούτο της περιοχής, θα αναβαθμίσουν τη Δυτική Αττική και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο κ. Μπούρας αναφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων το οποίο θα είναι ανοιχτό πέντε ημέρες την εβδομάδα από τις 8.00 έως τις 15.00 σύμφωνα με απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ. Ωράριο λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας. Και ενημέρωσε τους συμπολίτες του ότι ζήτησε την άμεση αναθεώρηση της απόφασης της 2ης ΔΥΠΕ, την ενίσχυση του προσωπικού και τη λειτουργία επί 24ώρου βάσεως. Ο ίδιος δεσμεύτηκε προσωπικά ότι το Κέντρο Υγείας Μεγάρων θα ξαναρχίσει να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αναφέρθηκε επίσης και στο Κτηματολόγιο όπου μετά από συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις και πιέσεις του ίδιου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όχι μόνο δόθηκε η 3μηνη παράταση προθεσμίας δηλώσεων κτηματογράφησης Μεγάρων αλλά με τροπολογία που φηφίστηκε δόθηκε επιπλέον 6μηνιαία παράταση η οποία ήδη υλοποιείται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και προβλέπεται να εξαντληθεί το Δεκέμριο του 2019.

Αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Και είπε ότι θα γίνουν ξανά οι γειτονιές ασφαλείς επανασυστήνοντας την ομάδα ΔΕΛΤΑ, ενδυναμώνοντας την ομάδα ΔΙΑΣ, καταργώντας αμέσως το νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο κος Μπούρας αναφέρθηκε και σε πολλά από τα σημαντικά έργα σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που φέρουν τη σφραγίδα του είτε ως Νομάρχης Δυτικής Αττικής είτε ως Υφυπουργός. Και επεσήμανε κάποια από αυτά όπως το λιμάνι στην Πάχη Μεγάρων, το δρόμο Μέγαρα-Αλεποχώρι, Μέγαρα-Αγιος Ιωάννης Μακρυνός, τις αποχετεύσεις, το ρέμα Μαυρατζά.

Κλείνοντας ο κ. Μπούρας τους κάλεσε όλους για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και είπε ότι η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη. Ευχαρίστησε ξανά όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button