Πού μπορούμε να δώσουμε είδη πρώτης ανάγκης για την Ουκρανία;

Με ανακοίνωσή τους, ο Σύλλογος Προστασίας Συμφερόντων Πάχης, πληροφορεί και καλεί όλους όσοι θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια των «Γιατρών του Κόσμου» για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς τους ανθρώπους που βιώνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και το κτηνιατρείο Βασίλης Κόμπουλης κάνει τη δική έκκληση για συγκέντρωση ειδών που θα βοηθήσουν και θα ανακουφίσουν τους πληττόμενους, μέσω Ερυθρού Σταυρού. Αναλυτικά:

«Ο Σύλλογος Προστασίας Συμφερόντων Πάχης ευαισθητοποιημένος, μετά τις τραγικές εξελίξεις του πολέμου και ως ένδειξη σεβασμού προς τον ουκρανικό λαό αλλά και συμπατριωτών μας που ζουν εκεί, αποφάσισε αντί για ένα αποκριάτικο πάρτυ όπως είθισται αυτές τις μέρες να συνδράμει στο έργο των «Γιατρών του Κόσμου» συμβάλλοντας και προσφέροντας υλικά αγαθά, καθώς μας ενημέρωσαν πως έχουν άμεση ανάγκη από είδη, όπως:

– Όσπρια, Ρύζι, Ζυμαρικά
– Βρεφικές τροφές και παιδικά γάλατα
– Γάλατα εβαπορέ
– Κονσέρβες
– Βρεφικές πάνες και είδη ατομικής υγιεινής
– Γάζες και γάντια αποστειρωμένα
– Οινόπνευμα
– Φυσιολογικούς ορούς
– Παυσίπονα
– Παιδικά σιρόπια
– Αντιβηχικά

Καλούμε λοιπόν όσους επιθυμούν να βοηθήσουν με ό,τι ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει
Σημείο παραλαβής: Σπιτάκι του συλλόγου στο πάρκινγκ της Πάχης.
Από: Πέμπτη 3/3/22 έως Πέμπτη 10/3/22
Ωρες: 11:00π.μ. έως 3:00 το μεσημέρι.

Τις υπόλοιπες ώρες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα. 6908216723 πρόεδρος Ματούλα Δουνδουλάκη. 6976785086 Γραμματέας Δήμητρα Τσάμη».

Κτηνιατρείο Βασίλης Κόμπουλης: «Συγκέντρωση ειδών για την Ουκρανία στο κτηνιατρείο Βασίλη Κόμπουλη στα Μέγαρα.
Γάλατα σε σκόνη, παιδικές κρέμες και άλλες τροφές, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, αντιπυρετικά, αναλγητικά, αντιβιοτικά και είδη περιποίησης τραυμάτων.
Η πρωτοβουλία έχει ξεκινήσει από πολίτη των Μεγάρων Ουκρανικής καταγωγής για αποστολή βοήθειας μέσω Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με τοπικούς φορείς».

Τέλος, αναφέρουμε και την πρωτοβουλία συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους ανθρώπους της Ουκρανίας με πρωτοβουλία της ΝΔ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button