Πικ-νικ στα Πευκάκια την Κυριακή 15 Μαΐου με τον Θέογνι

Μετά την επιτυχημένη διάλεξη που διοργανώθηκε με την ιστορικό Μαρία Ευθυμίου και τον δημοσιογράφο Μάκη Προβατά, στο χώρο του Συλλόγου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων «Ο Θέογνις» σας προσκαλεί σε μια πρωτοποριακή δράση αξιοποίησης του δημόσιου χώρου, ως σημείου ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον στην πόλη μας.

Πικ-νικ στο αλσύλλιο Θεόγνιδος, στα Πευκάκια, διοργανώνεται την Κυριακή 15 Μαΐου, ώρες 10 έως 2 το μεσημέρι, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάρων «Ο Θέογνις», σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Δημουικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Η δράση αποτελεί ένα εγχείρημα ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον μέσα από την προσέγγιση της φύσης στην πόλη μας, μέσα από την χρήση του δημόσιου χώρου, ως χώρου αναψυχής, διασκέδασης και πολιτισμού.

Βλέποντας τον δημόσιο χώρο γύρω μας στην πόλη αλλιώς, θα περάσουμε χρόνο, με πικ-νικ με τοπικά προϊόντα των Μεγάρων (θα υπάρχουν καλάθια ανά τρία άτομα), καθώς και δράσεις για το περιβάλλον και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης και εργαστήριο ανακύκλωσης από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Ώρα προσέλευσης: 10.30 π.μ. – Ώρα έναρξης δράσεων: 11.00 π.μ. -Καλαθάκια πικ-νικ με τοπικά προϊόντα των Μεγάρων θα υπάρχουν, ανά 3 άτομα.

Σας περιμένουμε!

Το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεγάρων «Ο ΘΕΟΓΝΙΣ» στηρίζουν επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Χρυσοί χορηγοί
Wind Μεγάρων
Παπαθανασίου Κατασκευαστική
Πέτρος Τσεκούρας Ο.Ε

Υποστηρικτές
Οπτικά Μιχάλαρος
Base coffee
Άγγελος Μακρυγιάννης & ΣΙΑ ΟΕ
Οίνοι Μαργέτη
Χατζής Ιωάννης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button