Παρέμβαση ΒΥΖΑ με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα με τη Νέα Πέραμο

Επιστολή – παρέμβαση από την ποδοσφαιρική ομάδα του Βύζα Μεγάρων με αφορμή τον επερχόμενο αγώνα της με την ομάδα της Νέα Περάμου έχει ως εξής:

Αφορμή για την επιστολή – παρέμβασή μας, αποτελεί η ανακοίνωση – διαμαρτυρία που εξέδωσε την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 το Δ.Σ. της ομάδας Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ.

Το Δ.Σ. της εν λόγω ομάδας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μετά τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό Γήπεδο των Μεγάρων στον αγώνα της Α’ ΕΠΣΔΑ μεταξύ των ομάδων Μικρασιατική – Νέα Πέραμος.

Γεγονότα που δυστυχώς δεν αποκρύπτονται, αφού το βίντεο που έχουμε στην διάθεσή μας αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Όλα αυτά τα βιώσαμε λίγο πριν την λήξη του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, με τους προπηλακισμούς και το άγριο ξύλο να είναι η «απάντηση» μερίδας φιλάθλων της Νέας Περάμου, στην ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ανεγκέφαλου οπαδού της Μικρασιατικής να εκτοξεύσει πλαστικό μπουκάλι στον ποδοσφαιριστή της Νέας Περάμου όταν αυτός πανηγύρισε έξαλλα στα κάγκελα του γηπέδου το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Φαίνεται ξεκάθαρα, πως οι ξενόφερτοι οπαδοί με full face μάσκες, οι λοστοί, οι σιδερογροθιές, τα μαχαίρια και οι φουσκωτοί, είναι η μόδα της εποχής που κυριαρχεί στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ δυστυχώς, του Προέδρου και της διοίκησης της ομάδας της Νέας Περάμου.

Και μιλάμε για ΑΝΟΧΗ, αφού δεν διαβάσαμε κάποια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την μεριά της διοίκησης του ιστορικού σωματείου της Νέας Περάμου, που να καταδικάζει όλα αυτά τα οποία συνέβησαν και την εκθέτουν!

Παρεμβαίνουμε, θέλοντας να διαμηνύσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ως διοίκηση είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας, αλλά και τους φιλάθλους μας στον αγώνα της Κυριακής 3 Απριλίου 2022 που θα διεξαχθεί στη Νέα Πέραμο.

Στόχος μας δεν είναι μόνο η προστασία της ομάδας μας αλλά και η προστασία του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ο αγώνας Νέα Πέραμος – Βύζας να διεξαχθεί ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, και ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, προτρέποντας τον Πρόεδρο κ. Κλέαρχο Τζαφέρη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΔΑ να προσέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Αγαπητοί διοικούντες της Νέας Περάμου κατανοήστε το: Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ!

Επειδή ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα οπαδικής βίας όχι μόνο στο μεταξύ μας παιχνίδι αλλά και σε όλα τα άλλα που ακολουθούν.
Γιατί αν συμβεί το χειρότερο, στο τέλος όλοι μαζί θα κλαίμε!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Ρήγα

Ο Γ. Γραμματέας
Αντώνης Υψηλάντης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button