Παιδότοπος Kids in Action – Ένα καταφύγιο δημιουργικών εξορμήσεων

Ο πολυχώρος kids in action αποτελεί ιδανική επιλογή για τις καθημερινές οικογενειακές σας εξορμήσεις και κάθε ιδιαίτερη εκδήλωσή σας, όπως πάρτυ ή βάπτιση, παρέχοντας σ’ εσάς και τα παιδιά σας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να συνδυάσετε διασκέδαση και χαλάρωση σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Θα τον βρείτε στα Μέγαρα,  στην εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου, μόλις 40 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Οι χώροι του είναι διαμορφωμένοι στα πρότυπα του ΕΛΟΤ και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υγιεινής, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό υπόσχεται να χαρίσει στα παιδιά σας ιδιαίτερη φροντίδα και μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Ο πολυχώρος kids in action αποτελεί έναν μικρό παράδεισο για τα παιδιά, αφού μπορούν να απολαύσουν κουκλοθέατρο, παιχνιδοκατασκευές, θέατρο σκιών, μαθήματα ζωγραφικής, την πίστα με τα ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια και τους εξισσοροπιστές, και πολλές άλλες παροχές, που θα κάνουν την εξόρμησή τους εδώ μια μοναδική εμπειρία.

 

Ο χώρος ωστόσο, προσφέρεται και για τους γονείς, που εδώ θα βρουν ένα καταφύγιο χαλάρωσης, όπου μπορούν να απολαύσουν τον καφέ το φαγητό ή το ποτό τους, φροντίζοντας παράλληλα για τη διασκέδαση των παιδιών τους. Το Kids in action ξεχωρίζει και για τα ειδικά events που διοργανώνει όπως είναι οι παραστάσεις με μάγους, τα μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς καθώς και επισκέψεις φορέων ή οργανώσεων όπως αυτή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Νέα Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, έξοδος Νο5 Πάχης-Μεγάρων, έναντι στρατοπέδου Δελαπόρτα, Μέγαρα

Τηλέφωνα: 2296081180 / 6942988000

Ιστοσελίδα: kidsaction.gr

Παρόμοια άρθρα

Back to top button