Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης: «Λογοτεχνικός περίπατος στο γιορτινό κέντρο της πόλης»

Σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο απόγευμα στην πόλη προσκαλεί η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, στις 4.30 το απόγευμα, στην πλατεία Ηρώων, όλα τα παιδιά με αγάπη στη λογοτεχνία να συμμετάσχουν σε ένα Λογοτεχνικό περίπατο στο στολισμένο γιορτινό κέντρο της πόλης.

 

Η ομάδα της παιδική λέσχης ανάγνωσης καλεί σε ένα απόγευμα όπου θα διαβαστούν από τα παιδιά ποιήματα των Λόρκα, Μπωντλαίρ, Λαπαθιώτη, Εμπειρίκου, και ένα χριστουγεννιατικό διήγημα του Παπαδιαμάντη, σε έναν περίπατο που θα καταλήξει στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων, με την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «Ο Μετανάστης» του Τσάρλι Τσάπλιν. Ένα μικρό αριστούργημα η ταινία «Ο Μετανάστης» είναι μια συγκινητική και ανθρώπινη κωμωδία του Τσάπλιν, η πιο κλασική από τις μικρού μήκους του, που μιλάει για την περιπέτεια και τα όνειρα των μεταναστών για μια καλύτερη ζωή.

 

Ο Λογοτεχνικός Περίπατος είναι μια δραστηριότητα για τα παιδιά, που συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με τον πολιτισμό, ιδιαίτερα στις χριστουγεννιάτικες διακοπές των παιδιών και μαθητών της πόλης μας, φιλοδοξεί να δείξει μια διαφορετική όψη των χριστουγέννων στην πόλη.

 

Σας περιμένουμε στην Πλατεία Ηρώων, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 4.30 μ.μ.

 

Υπεύθυνοι για την Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης:

Γιάννης Μωραΐτης, Αλέκα Σταματιάδη, Κωνσταντίνα Τσολιάκου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μεγάρων:2296 300544.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button