ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μεγάρων για Κέντρο Υγείας Μεγάρων

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας φέρει την σφραγίδα ΠΑΣΟΚ»

Το ΠΑΣΟΚ το εμπνεύστηκε, το σχεδίασε, το έχτισε, το στήριξε και θα συνεχίσει να το στηρίζει και να το υπερασπίζεται, όπως δήλωνε και ο ίδιος ο Γεννηματάς… μέχρι την τελευταία μου πνοή.

Για περισσότερο από 35 χρόνια το Κ.Υ. Μεγάρων έχει σώσει χιλιάδες ζωές συμπολιτών μας. Για να συνεχίζει όμως να σώζει ζωές συνανθρώπων μας δεν αρκούν τα χειροκροτήματα στο ηρωικό προσωπικό της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας αλλά η έμπρακτη στήριξή τους από την πολιτεία.

Εμείς ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διεκδικούμε:

– Τη στελέχωση του Κ.Υ με τουλάχιστον 3 μόνιμους και 2 επικουρικούς γιατρούς με σκοπό την άμεση λειτουργία του Κ.Υ. σε 24ωρη βάση.
– Την ασφάλεια κτιριακών υποδομών, μηχανολογικού και ιατρικού εξοπλισμού, προσωπικού και ασθενών για την εύρυθμη και συνεχείς λειτουργία του κέντρου.
– Τη δημιουργία περιφερειακών ιατρείων στη Νέα Πέραμο και Κινέτα για την αμεσότερη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη όλων των πολιτών του Δήμου και την αποσυμφόρηση του Κ.Υ εν μέσω πανδημίας.
– Τη διεκδίκηση του δίκαιου αιτήματος του ΠΑΣΟΚ για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που πρώτη κατέθεσε στη βουλή η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά.
– Την ΕΝΤΑΞΗ του προσωπικού του ΕΣΥ στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Τ.Ο ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μεγάρων – Νέας Περάμου.
Η γραμματέας Ακαμιωτάκη Μαργαρίτα, τα μέλη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button