ΠΑΣΟΚ Δ. Αττικής: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Αριστείδη Αρκουδάρη

«Έφυγε» τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025 ο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΡΗΣ, αναφέρει το συλλυπητήριο μήνυμα της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Στη συνέχεια:

Ένας πολιτικός που πρωταγωνίστησε μέσα από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, θητεύοντας 2 τετραετίες Αντινομάρχης στη νεοσύστατη τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αλλά και μετέπειτα 2 τετραετίες Νομάρχης.

Ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη δυναμική, που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, βάζοντας και αυτός ένα λιθαράκι ώστε το Κίνημά μας να αποκτήσει ισχυρό ρεύμα κοινωνικής και πολιτικής πλειοψηφίας και στην Δυτική Αττική.

Αν και κατάγονταν από τα Μέγαρα και υπεραγαπούσε την πόλη του, κατά την διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής άσκησε πολιτική χωρίς διακρίσεις και χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς.
Δεν ξεχώρισε κανέναν πολίτη ή αιρετό από τους υπόλοιπους δήμους της Δυτικής Αττικής, προχωρώντας σε σημαντικά έργα σε ολόκληρη την περιοχή.

Έργα που έμειναν παρακαταθήκη στους πολίτες της Δυτικής Αττικής, αλλά και μελέτες που επικαιροποιούνται και υλοποιούνται σήμερα. Αποχαιρετούμε με συγκίνηση έναν εκ των πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής της Δυτικής Αττικής, που στηρίχτηκαν και στήριξαν την Δημοκρατική Παράταξη.

Σύντροφε Αριστείδη καλό Ταξίδι στο Φως…
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Ο Γραμματέας και τα Μέλη της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button