Ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δράση του ΚΟΥΡΟΥ

Ευχαριστίες και σε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά του

Δελτίο τύπου από την Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Α.Ο. «Κούρος» αναφέρει ότι από τις 20 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2021 – και για 19η συνεχή χρονιά – πραγματοποίσαν δράση συλλογής και διανομής βασικών αγαθών σε όσους τα έχουν πραγματική ανάγκη, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας για τον Covid 19.

«Με τη συγκινητική υποστήριξη απλών ανθρώπων και με την αρχή της διατήρησης της ανωνυμίας διανείμαμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες και μοναχικά άτομα που είχαν ανάγκη να λάβουν ένα συμβολικό και ταυτόχρονα ουσιαστικό δώρο για τις γιορτές.

Στο πλευρό μας ήταν για μία ακόμα χρονιά και πέντε καταστήματα στα Μέγαρα και ένα στη Νέα Πέραμο που δέχθηκαν να τοποθετηθούν καλάθια εναπόθεσης προϊόντων δίπλα στο ταμείο τους. Τα φετινά καλάθια είχαν εορταστική και ομοιόμορφη εμφάνιση. Τα καταστήματα των οποίων τους ιδιοκτήτες ευχαριστούμε είναι κατά αλφαβητική σειρά:

– Ba-KALI-kAki (Βαλτάς Νικόλαος)
– Δερακοπιάν Σωτήρης
– Μπεθάνης Κων. Βασίλειος
– Πανταζής Π. Αθανάσιος
– Στρατούρης Θωμάς
– Τα Πάντα Όλα (Παπανικολάου Περίανδρος)

Μία πολύ σημαντική ποσότητα αγαθών προσέφερε το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ «ΦΥΛΑΚΤΟΣ-ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ». Η διεύθυνση του πρατηρίου αποταμιεύει κάθε Πέμπτη δύο ευρώ από το μέσα-έξω πλύσιμο των οχημάτων. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στα γραφεία μας είδη πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης. Ευχαριστούμε τη διεύθυνση του πρατηρίου και ελπίζουμε η πράξη τους να βρει μιμητές.

Επίσης ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της περιοχής που υποστηρίζουν πάντα το έργο μας και μας ανοίγουν με χαμόγελο τις πόρτες τους, τον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για την προβολή της δράσης, και όλους όσοι προσέφεραν και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο ώστε τα αγαθά που έφτασαν στα νοικοκυριά να είναι πλήρη και πλούσια, Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη του συλλόγου για την συμμετοχή και την οργάνωση.

Η Εθελοντική Ομάδα Κούρος θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας. Όσο υπάρχει ανθρωπιά υπάρχει και ελπίδα ότι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Με τιμή
για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος
Κατερινίτσας Αντώνιος

Ο Γ. Γραμματέας
Νάστος Παναγιώτης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button