ΠΑΣΟΚ Δ. Αττικής: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων Νομαρχιακής Επιτροπής Δ. Αττικής και Τ.Ο. Ασπροπύργου

Παρουσία του Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέα Σπυρόπουλου πραγματοποιήθηκαν στον Ασπρόπυργο τα εγκαίνια των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής αλλά και της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου.

Πλήθος κόσμου, παρευρέθηκε τόσο στην τελετή των εγκαινίων, όσο και στην πολιτική εκδήλωση που ακολούθησε στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου με κεντρικό ομιλητή τον Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Τον κ. Σπυρόπουλο καλωσόρισε και προλόγισε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής Αγαθάγγελος Σερέπας, γνωστοποιώντας ότι τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής σε συνεργασία με τις Τοπικές Οργανώσεις της περιοχής έχουν ξεκινήσει δυναμικά τον αγώνα, ώστε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο και στην πολύπαθη Δυτική Αττική.

Στην ομιλία του ο Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Σπυρόπουλος σχολίασε την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, ενώ μεταξύ άλλων αναφερόμενος στην αθρόα συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση , τόνισε ότι οι πολίτες της Δυτικής Αττικής έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής και αλλαγής των πολιτικών συσχετισμών.

Τα εγκαίνια αλλά και την πολιτική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα μέλη της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής, οι Γραμματείς και τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων, τα μέλη της Κ.Π.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. στην Δυτική Αττική, η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, τα κομματικά στελέχη Μάρα Κουκουδάκη, Αναστασία Χατζηδάκη, Μανώλης Χριστοδουλάκης , Παύλος Χρηστίδης και απλοί πολίτες, φίλοι και μέλη του κόμματος απ’ όλους του Δήμους της Δυτικής Αττικής.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button