Παρουσίαση Μπασκετικού Προγράμματος της ΝΕΜ σε μαθητές του 8ου Δημ. Σχολείου

Έπειτα από πρόσκληση του Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νικόλαου Λάμψα, μια ομάδα συντελεστών της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Δημοτικού Σχολείου και παρουσίασε το πρόγραμμα του «Μπασκετικού Σχολείου» στους μαθητές του.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Σπύρος Κορώσης και ο Τεχνικός Διευθυντής του Σχολείου μας coach Μπαστούνης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Θωμάς Μπούρης, συνοδευόμενοι από τον coach Φάνη Κορώση και τους αθλητές της Αντρικής μας ομάδας Οικονομόπουλο Ανδρέα και Κασπίρη Νίκο, παρουσίασαν με πολύ όμορφο τρόπο στους μαθητές του 8ου Δημ. Σχολείου Μεγάρων το άθλημα του μπάσκετ και πώς αυτό διδάσκεται στο Σχολείο της ΝΕΜ.

Οι coaches μίλησαν στα παιδιά, τους μύησαν στο άθλημα, παίχτηκαν παιχνίδια με τους αθλητές μας και μοιράστηκαν δώρα (μπάλες, ημερολόγια & διαφημιστικά).

Θερμές ευχαριστίες από τον Οργανισμό μας στον Διευθυντή κ. Λάμψα Νικόλαο και στους Γυμναστές και τους Δασκάλους του 8ου Δημ. Σχολείου και αναμένουμε η τιμητική πρόσκλησή τους να βρει και άλλους μιμητές για να μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούμε και τα υπόλοιπα Δημ. Σχολεία.

Εξάλλου, τα χαμόγελα των παιδιών και το τελευταίο «ζντο» στο κέντρο, που όλοι μαζί φωνάξαμε Μέγαρα, κατέδειξαν την επιτυχία του εγχειρήματος!
Γιατί εμείς εδώ στην ΝΕΜ …αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button