Παρόντες όλοι στη μεγάλη μπασκετική γιορτή της ΝΕΜ

Εντυπωσιακά και με ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο έπεσε η αυλαία του 4ου Πρωταθλήματος «Γιώργος Παπαγιάννης»

Η κατά κοινή ομολογία μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, που είναι πλέον θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος, το εσωτερικό πρωτάθλημα «Γιώργος Παπαγιάννης», πέρασε για μια ακόμη φορά στην ιστορία με μεγάλα γράμματα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο για τον Οργανισμό της ΝΕΜ, όσο και για τα δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν αγωνιστικά, αλλά και τον κόσμο που το παρακολούθησε. Η τελετή λήξης, με την οποία έπεσε και η αυλαία, ήταν εξίσου εντυπωσιακή και ουσιώδης, σε κλίμα γιορτής και καθολικής συμμετοχής.

Αυτό επιβεβαιώνει και η ανακοίνωση της ομάδας που αναφέρει:

Όταν ξεκινούσαμε την οργάνωση για την Τελετή Λήξης του 4ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος «Γιώργος Παπαγιάννης», ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν πιστεύαμε ότι θα γεμίσει τόσο ασφυκτικά η NEM BC Arena, όχι μόνο μία αλλά περισσότερες φορές, στο μέσον του καλοκαιριού και με καύσωνα.

Ξέραμε ότι ο κόσμος της ομάδας θα ερχόταν στην τελευταία ημέρα της σεζόν, ξέραμε ότι οι γονείς θα έρθουν να στηρίξουν τα παιδιά τους και τα παιδιά του NEM Basketball School συνολικά, αλλά τη χτεσινή, εξωπραγματική εικόνα δεν μπορούσε να τη φανταστεί ούτε ο πιο τρελός και αισιόδοξος οπαδός μας.

Ένα γήπεδο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο, από γονείς, από φίλους, από επισήμους, ένα παρκέ επίσης ασφυκτικά γεμάτο από παιδιά με χαμόγελα και όρεξη για μπάσκετ. Και όλοι μαζί, από τον Δήμαρχο έως τον πιο μικρό μας φίλο, από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής μέχρι φίλους από τη Γερμανία, η εξέδρα, τα παιδιά, η διοίκηση, οι παλιές διοικήσεις, οι βετεράνοι, οι προπονητές και όλη η πόλη γίναμε μια μεγάλη οικογένεια. Η οικογένεια της ΝΕΜ! The NEM Big Family!

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλο αυτό το πλήθος και κυρίως τους γονείς, όχι μόνο για τη χτεσινή τους παρουσία στο γήπεδο, αλλά για τη συγκινητική εμπιστοσύνη που μας έδειξαν συνολικά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και πίστεψαν σε εμάς για να έρθουν τα παιδιά τους.

Ευχαριστούμε επίσης τα παιδιά μας, που αγάπησαν το μπάσκετ μέσα από τις διαδικασίες μας, έγιναν μέρος της ομάδας και χτες παρουσίασαν έναν εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φορείς, τους Bουλευτές Δυτικής Αττικής, τον δήμαρχο Μεγαρέων κ. Σταμούλη και το Δημοτικό Συμβούλιο που παρέστη σχεδόν σύσσωμο στη χτεσινή τελετή. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι χωρίς την παρουσία των διαιτητών και των κριτών δεν θα μπορούσε να στηθεί η χτεσινή γιορτή για το μπάσκετ της Δυτικής Αττικής. Τους ευχαριστούμε που συνέβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Ειδική μνεία σε όλους τους μεγάλους χορηγούς μας, τους huge sponsors, τους οποίους και τιμήσαμε στη διάρκεια της τελετής λήξης και θα αφιερώσουμε ειδικό ποστ γι’ αυτούς.

Το 4ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα «Γιώργος Παπαγιάννης» έριξε την αυλαία του για φέτος. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους μαθητές του NEM BASKETBALL SCHOOL για το τέλος του Αυγούστου με την μοναδική ελπίδα αυτά τα γεμάτα αισιοδοξία παιδικά χαμόγελα να παραμείνουν και να πολλαπλασιαστούν.

Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μήνυμα προς εμάς δείχνοντας ότι όσα κάνουμε δημιουργούν μία σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία των Μεγάρων και ευρύτερα της Δυτικής Αττικής!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button