Παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου για τις ανάγκες του Δήμου Μεγαρέων

Την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11.00 το πρωϊ στα Μέγαρα, έγινε από τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, η παραλαβή του νέου απορριμματοφόρου αυτοκινήτου για τις ανάγκες του Δήμου Μεγαρέων, δωρεά του ΕΔΣΝΑ της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Μεγαρέων, με την παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής
Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλου,του Προέδρου του ΕΔΣΝΑ κ. Κόκκαλη Βασίλη και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Κώστα Φυλακτού.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη συγκεκριμένη δωρεά αλλά και για όλα όσα ήδη έχει και συνεχίζει να προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής στηρίζοντας τις προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου Μεγαρέων και αναφέρθηκε ειδικότερα στις δράσεις του Δήμου για την
Ανακύκλωση. Στη συνέχεια ζήτησε από τον Περιφερειάρχη να επισπευθούν οι διαδικασίες, για να ξεκινήσουν τα έργα στην Κινέτα το ταχύτερο δυνατόν, διότι ο Χειμώνας πλησιάζει.

Ο κ. Πατούλης δήλωσε:
« Χαίρομαι που βρίσκομαι για ακόμη μία φορά στο Δήμο Μεγάρων. Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Σταμούλης τόσο στην προηγούμενη θητεία του όσο και τώρα έχει δείξει το μέγιστο ενδιαφέρον του που σχετίζεται με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των πολιτών του όσον αφορά την ΥΓΕΙΑ και τη διαχείριση του Περιβάλλοντος. Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο που παραδίδουμε σήμερα στις υπηρεσίες του Δήμου, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε η Περιφέρειά μας να είναι Πράσινη Περιφέρεια και ο Δήμος Μεγάρων βρίσκεται πολύ μπροστά στην προσπάθεια αυτή. Και τα αποτελέσματα αυτά είναι βελτιωτικά και μέσα από τη διαχείριση των ίδιων των βιοαποβλήτων θα βγει κάτι που θα χρησιμοποιηθεί στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου και αργότερα είμαι σίγουρος ότι με τις ενέργειες που θα γίνουν και από τους πολίτες και από το Δήμο θα διατίθενται και για τους ίδιους τους πολίτες.

Άρα λοιπόν το έτος 2020 και το 2021 είναι χρονιές ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ και βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση και για να απαντήσω σε προηγούμενο ερώτημά σας αυτό το απορριμματοφόρο δεν είναι το τελευταίο είναι το πρώτο που διατίθεται κι έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για να προμηθευτούμε εκατό (100) απορριμματοφόρα και σαράντα χιλιάδες(40000) κάδους για τις ανάγκες της Περιφέρειάς μας. Τα καλά είναι μπροστά μας. Υγεία, ενότητα, σωφροσύνη, αποτελεσματικότητα και προφανώς τα μεγάλα έργα υποδομής προϋπολογισμού 19.000.000 ευρώ θα υλοποιηθούν και προσωπικά εγώ, το Περιφερειακό Συμβούλιο και ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι κι έχουμε εργαστεί πολύ ώστε αυτά τα 19 εκατομμύρια να εξασφαλιστούν και ήδη τα κονδύλια εξασφαλίστηκαν και πολύ σύντομα η δημοπράτηση των έργων αυτών θα φέρει και τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην Κινέτα και σε άλλες περιοχές του Δήμου Μεγάρων. Καλή δύναμη Δήμαρχε, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.»

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
Δημοσίων Σχέσεων

Δείτε εδώ οδηγίες χρήσης των καφέ κάδων

Πατούλης Σταμούλης Απορριμματοφόρο 2-9-2020

Παρόμοια άρθρα

Back to top button