Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 35χλμ στα Μέγαρα στις 23 Ιανουαρίου

Δελτίο τύπου του «Ηρόδωρου» ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:00 πμ, θα φιλοξενηθούν για ακόμη μία χρονιά στον Δήμο Μεγαρέων και συγκεκριμένα στη παραλία της Βαρέας το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 35χλμ Ανδρών – Γυναικών και η ημερίδα βάδην 20χλμ Ανδρών – Γυναικών / 10χλμ Κ23 Ανδρών – Γυναικών / K20 Ανδρών – Γυναικών – K18 Ανδρών & 5χλμ Κ18 Γυναικών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο που σχεδίασε ο ΣΕΓΑΣ για τους αγώνες βάδην και ενέκρινε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 στη χώρα μας. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο αυτό στην διοργάνωση θα παρευρίσκονται συνολικά 150 άτομα που θα σχετίζονται με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ενώ απαγορεύεται η παρουσία θεατών.

Στη διοργάνωση ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. έχει φροντίσει για την παρουσία Διεθνών Κριτών Βάδην.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα και η ημερίδα βάδην, οργανωτικός εκπρόσωπος των οποίων έχει οριστεί ο Πρόεδρος του Α.Ο.Μ. και Μέλος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπυρίδων Καλοζούμης, διοργανώνονται από το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων και του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
«ΗΡΟΔΩΡΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΙΟΥΝΗΣ

φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button