Οπτικά Μιχάλαρος: Here comes the Sun

Η τάση για άνοιξη - καλοκαίρι 2021

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα με ηλιοφάνεια στη μεγαλύτερη διάρκεια του έτους, όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου, καθώς προστατεύουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας.

Η τάση της σεζόν μεταβλήθηκε αισθητά από το μίνιμαλ της δεκαετίας του ’90 σε υπερμεγέθεις φόρμες γυαλιών με αυστηρά τετραγωνισμένο σχήμα και αντίστοιχα σε υπερβολικά μικρό μέγεθος που απλά καλύπτει μόνο την επιφάνεια του ματιού.

Κυρίαρχη τάση της χρονιάς είναι αναμφισβήτητα ο μεταλλικός σκελετός καθώς και οι έντονες αλυσίδες αξεσουάρ γυαλιών σε κόκκαλο και μέταλλο. Οι μάσκες επανέρχονται και θα μας γοητεύσουν.

Στυλ που διανθίζει με transparent φακούς και πινελιές vintage, ουδέτερα χρώματα σκελετών και γοητευτικές διαφάνειες.
Ιδιαίτερες πινελιές που τονίζουν την προσωπικότητα με έντονα γεωμετρικά σχέδια σε οκτάγωνα και εξάγωνα που κοσμούν όμορφα το πρόσωπο.

Το πάντα διαχρονικό «cut eye» και πεταλούδα σε μαύρο και ταρταρούγα αλλά και πιο έντονους χρωματισμούς είναι μια κλασσική επιλογή που χαρίζει θηλυκότητα και κολακεύει τη γυναικεία προσωπικότητα.

Τέλος, μη ξεχνάμε το για πολλές δεκαετίες διαχρονικό «Αviator» σε πλήθος χρωματικών επιλογών.

Σχέδια και χρώματα ποικίλλουν και συνυπάρχουν δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία επιλογής ανάμεσα σε πολλά μοντέλα που καλύπτουν τόσο τις ανάγκες της εποχής όσο και τις ιδιαίτερες προσωπικές προτιμήσεις.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button