Όπως σε όλη τη χώρα έτσι και στα Μέγαρα δεν θα γίνει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης

Ακολουθεί δελτίο τύπου του δήμου Μεγαρέων.

Μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, θα γίνει φέτος στις 25 Μαρτίου ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις στις 25 Μαρτίου ξεκαθάρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τονίζοντας ότι θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα με αυστηρά μέτρα και χωρίς κόσμο, η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.
Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στη μεγάλη πίεση, που δέχεται το σύστημα Υγείας από την έξαρση του κορονωϊού.

Στα Μέγαρα αυτήν την ημέρα (ΠΕΜΠΤΗ 25 Μαρτίου 2021), στις 11 το πρωί ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία Ηρώων στα Μέγαρα, ενώ από τα μεγάφωνα του δήμου στην κεντρική πλατεία των Μεγάρων και κατά μήκος της 28ης Οκτωβρίου θα ακούγονται λεβέντικα δημοτικά τραγούδια και εμβατήρια.

Τέλεση επίσημης δοξολογίας με την παρουσία επισήμων δεν θα γίνει, ούτε και επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων.

Θα γίνει γενικός σημαιοστολισμός των δημοσίων καταστημάτων, τουδΔημαρχείου, των καταστημάτων των νομικών προσώπων ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, των τραπεζών, των οργανισμών, των οικιών και των πλατειών των πόλεων των Μεγάρων, της Νέας Περάμου και της Κινέτας από το πρωί της Τετάρτης 24ης Μαρτίου μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 25ης Μαρτίου.

Επίσης θα γίνει φωταγώγηση των πόλεων του δήμου , των δημοσίων καταστημάτων και του δημαρχείου, των καταστημάτων των νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, τραπεζών και οργανισμών κατά τις βραδυνές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button