Όμορφη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ των Μεγάρων για τη Γιορτή της Μητέρας

Πριν λίγες ημέρες στο ΚΑΠΗ Μεγάρων πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο πλαίσιο της Γιορτή της Μητέρας.

 

Ο κ. Βασίλης Γκινόπουλος, εκπρόσωπος των μελών του ΚΑΠΗ σε σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο βαθύτερο νόημα και τη σημασία της γιορτής της μητέρας και η Χορωδία των μελών του ΚΑΠΗ Μεγάρων υπό τη διεύθυνση της Κας Αγγελικής Πανταζή, παρουσίασε ένα πολύ ωραίο καλλιτεχνικό πρόγραμμα εντυπωσιάζοντας τους παρισταμένους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα στο ΚΑΠΗ.

 

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλεώς μας κ. Γρηγόρης Σταμούλης , η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ηρόδωρου Κα Γιάννα Ρήγα και ο κ. Γιάννης Σταμούλης, Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος στο Δ.Σ. του Ηρόδωρου.

 

Η επιχείρηση Nikolaou Family, προσέφερε ως δωρεά στις γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ αρωματικά σαπουνάκια,  σε εορταστική συσκευασία και για το λόγο αυτό τόσο η Πρόεδρος του Ηρόδωρου όσο και ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης  εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά του κ. Νικολάου.

 

Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης συνεχάρη τα μέλη της Χορωδίας του ΚΑΠΗ , τους μουσικούς κ.κ. Γιάννη Πανταζή (Βιολί) και Γιώργο Πανταζή (Αρμόνιο) που συμμετείχαν χωρίς αμοιβή και την Κυρία Αγγελική Πανταζή που διευθύνει τη Χορωδία, για την σπουδαία δουλειά που προσφέρει ανιδιοτελώς στα μέλη του ΚΑΠΗ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button