Ολοκληρώθηκε το 8ο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Νέας Περάμου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «8ο Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Νέας Περάμου» που συνδιοργάνωσαν ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» το Σαββάτο 13 Ιουνίου 2015 στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Νέας Περάμου.

 

Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να διασκεδάσουν-ψυχαγωγηθούν συνυπάρχοντας φιλικά σε ένα τουρνουά για την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθε. Οι θεατές απόλαυσαν το θέαμα που προσέφεραν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές (γεννημένοι τα έτη 2004–2011) του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Νέας Περάμου, του Βύζαντα Μεγάρων, του Megara Sports Club και του Play Park και χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

 

Κατά την διάρκεια του τουρνουά πραγματοποιήθηκε η απονομή των κυπέλλων στις ομάδες του παιδικού, προπαιδικού και junior του Α.Γ.Σ. Νέας Περάμου που κατέκτησαν την πρώτη, τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα στο τουρνουά ποδοσφαίρου “West Attika Soccer”. Τις απονομές έκαναν ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Άνθιμος Καψής μαζί με τον γιο του Μιχάλη Καψή επίσης διεθνή ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης.

 

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής κυπέλλων στις νικήτριες ομάδες και μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές από την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» και δημοτική σύμβουλο κα Ιωάννα Ρήγα και τον αναπλ. Αντιπρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωάννη Σταμούλη.

 

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» ευχαριστεί θερμά το Σώμα Έρευνας και Διάσωσης Μεγάρων για την παροχή πρώτων βοηθειών, τον κ. Γρηγοριάδη Αγάπιο καθώς και τον κ. Γεώργιο Μπελιμπασάκη για τις ευγενικές τους χορηγίες χωρίς τις οποίες θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση του τουρνουά. Ευχαριστεί επίσης τους υπαλλήλους της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν τις προσπάθειες των μικρών ποδοσφαιριστών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button