ΟΦΑΦΑ: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αισθητικής γυμναστικής

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε 0 Ο.Φ.Α.Φ.Α στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020.

Διαβάστε το δελτίο τύπου του ΟΦΑΦΑ:

Χάλκινο μετάλλιο με την ομάδα «ΑΝΝΑ» κατέκτησε ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων στο 5ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αισθητικής ομαδικής γυμναστικής, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Φεβρουαρίου 2020 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός συμμετείχαν 26 σύλλογοι, 60 ομάδες, 420 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα του πολύ ανερχόμενου αθλήματος της αισθητικής ομαδικής γυμναστικής.

Ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων συμμετείχε στους αγώνες με ομάδα αποτελούμενη από 6 αθλήτριες και κατάφερε με καταπληκτική εμφάνιση να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 12-14 ετών.

Οι αθλήτριες του συλλόγου Αρναουτοπούλου Αναστασία, Βούλτσου Αικατερίνη, Σκλαβούνου Λήδα, Πέγκου Αικατερίνη, Πέγκου Μαρία, Ρέστη Αναστασία αγωνίστηκαν με πρόγραμμα που επιμελήθηκε η προπονήτρια του συλλόγου και πρωταθλήτρια ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής Μαρία Κωνσταντίνου.

Η ονομασία της ομάδας με τον τίτλο (Άννα) αφιερώνεται στη μνήμη της Ολυμπιονίκη Άννας Πολλάτου η οποία είχε όνειρο την δημιουργία ομάδας αισθητικής ομαδικής γυμναστικής στον σύλλογο.

Οι καθημερινές προσπάθειες των αθλητριών, των προπονητριών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου για την ανάπτυξη του αθλητισμού αποφέρουν καρπούς και δίνουν ικανοποίηση και δύναμη σε όλους ώστε να συνεχίσουν. Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τις αθλήτριες και την προπονήτρια για την επιτυχία τους και εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button