Καλαμάτα – Βύζας Μεγάρων 1-1

Σπουδαίο αποτέλεσμα εκτός έδρας για τον Βύζα, με αντίπαλο την Καλαμάτα και τελικό σκορ 1-1, με τον Βύζα να χάνει σημαντικές ευκαιρίες στο τέλος!

 

Πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι στο 6ο λεπτό ήταν για τον Βύζα, μετά από σέντρα του Ανδριανόπουλου ο Βλάχος βγήκε απέναντι στον Πάππο ο οποίος απόκρουσε σωτήρια με τα πόδια το σουτ του παίκτη του Βύζαντα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Δημακάκος έκανε νέο σουτ και απόκρουσε σε κόρνερ ο Πάππος.

 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με τον πρώην κιτρινόμαυρο Ηλιόπουλο, μετά από χτύπημα φάουλ του Τσάτσου και τον παίκτη της Καλαμάτας να πετάγεται στην πορεία της μπάλας και να χρίζεται σκόρερ.

 

Το πρώτο ημίχρονο στη συνέχεια ήταν ισοροπημένο και για τις δύο ομάδες χωρίς κάποια καλή φάση, αλλά με 6 κίτρινες κάρτες για τους παίκτες των δύο ομάδων.

 

Στην επανάληψη με την βροχή να έχει κάνει την εμφάνισή της, η Καλαμάτα είχε την πρώτη ευκαιρία στο 56' με τον Καλαντζή που σούταρε ψηλά άουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 66' δυνατό χτύπημα φάουλ του Στρατάκη, με τον Πάππο να αποκρούει με γροθιές σε κόρνερ.

 

Στο 67' αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νιφορόπουλος επειδή καθυστέρησε να χτυπήσει ένα πλάγιο άουτ!

 

Στη συνέχεια ο Βασ. Στασινόπουλος έκανε πιο επιθετικό το σχήμα περνώντας τον Κολιόπουλο, αλλά η Καλαμάτα έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 76' με τον Ηλιόπουλο και στο επόμενο λεπτό με τον ίδιο παίκτη.

 

Στο 85' ο Βύζας ισοφάρισε με τρομερό σουτ του Κολιόπουλου παγώνοντας τους φίλους της Καλαμάτας, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Βασιλάκος από 2-3 μέτρα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

 

Στο 92' είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μιχαλόπουλος.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

Καλαμάτα: Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος (86' Τσιφλίδης), Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Τσάτσος (72' Κορκοντζέλος), Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας (65' Ζαχαρόπουλος), Σκάρος, Καλαντζής

 

Βύζας Μεγάρων: Τερεκανίδης, Χουστουλάκης, Δημακάκος, Διαμαντόπουλος (69' Κολιόπουλος), Βασιλάκος, Σιδέρης, Μιχαλόπουλος, Ανδριανόπουλος, Παπαδόπουλος (87' Αλεβίζος), Στρατάκης, Βλάχος (55' Μητρόπουλος).

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος από την Αχαία με βοηθούς τους Γκαβέρα, Τσιρίνη, επίσης από την Αχαία.

 

Την κίτρινη κάρτα έχουν δει οι Μιχαλόπουλος, Βασιλάκος, Δημακάκος, Κορκοντζέλος, Νιφορόπουλος, Σαλαπάτας, Λουμπαρδέας, Μαρτίνος και την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) οι Μιχαλόπουλος και Νιφορόπουλος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button