ΟΦΑΦΑ: 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο από τoν αθλητή Τέλη Λουκά

Μία μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο και για την πόλη μας κατάφερε ο αθλητής Ταεκβοντο Τέλης Λουκάς με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Κύπελλο Πανελλήνιας συμμετοχής που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο.

Ο αθλητής του Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων (Ο.Φ.Α.Φ.Α.) αγωνίστηκε στην κατηγορία παίδων (-57kg) και κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην κατηγορία του.

Το πανελλήνιο κύπελλο με την ονομασία «Γεώργιος Βόλαρης» διεξήχθει στο Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Α. Λιοσίων στις 14-15 Νοεμβρίου 2018 και για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α. αγωνίστηκαν οι αθλητές Τέλης Λουκάς (κατηγορία παίδων -57 kg), Γεώργιος Βασίλαινας (κατηγορία εφήβων -78 kg), Ιωάννης Μουστάκας (κατηγορία παίδων -41 kg).

Στό Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθει στις 17-18 Νοεμβρίου 2018 στο ίδιο αθλητικό κέντρο, ο σύλλογος συμμετείχε με τους αθλητές Σταύρο Δουλγεράκη (κατηγορία παίδων έως 49 kg) και Τέλη Λουκά (κατηγορία παίδων -57 kg).

Υπεύθυνη για την προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου είναι η προπονήτρια Ταεκβοντο Λουκοπούλου Αναστασία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους, στους Πανελλήνιους αγώνες.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button